Autor: iSport.cz
22.2.2018 • 09:22

Na kole na Sněžku – registrace do unikátního závodu se blíží

Vstoupit do diskuse
0

Jen jednou v roce je možné legálně vyjet na kole na Sněžku, nejvyšší vrchol České republiky. Letos to bude 17. června, kdy se uskuteční už osmadvacátý ročník Uphill Race Sniezka. 



Chcete si prověřit své vrchařské schopnosti při jízdě na kole? Máte ideální příležitost. Už ve středu 28. února se otevírá registrace pro opravdu unikátní závod, který zvládnou jen dobře trénovaní borci.

Start jedinečného podniku je situován na polské straně Krkonoš do městečka Karpacz. A nejrychlejší účastníci dokážou 13,5 km trať s převýšením úctyhodných 1020 metrů zdolat za necelou hodinu.

Pokud chcete tuto zajímavou výzvu zkusit, všechny potřebné informace najdete na uphillrace.pl. Registrace do závodu tam začíná 28. února v 19 hodin.

Na kole na SněžkuFoto spo

Na kole na SněžkuFoto spo


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}