Autor: mir
11.3.2018 • 11:44

Krčmář v dresu Sparty. Tuhle nemoc mám odmala, směje se stříbrný biatlonista

Vstoupit do diskuse
0

Přesně před měsícem rozjásal republiku fantastickým výkonem na olympiádě v Pchjongčchangu. Michal Krčmář, sedmadvacetiletý pracant, urval stříbrnou medaili v biatlonovém sprintu a rázem se zařadil mezi nejúspěšnější sportovce v zemi. A také mezi nejoblíbenější. Tuhle vizitku si zajistil svojí bezprostředností v televizním rozhovoru, kde se v silných emocích a slzách vracel k životnímu závodu.



Michal Krčmář pochází z Vrchlabí, žije v Jablonci, je však velkým fanouškem pražské Sparty. Všech sportovců, co oblékají její dres, nejde jen o fotbal nebo hokej. „Já jak vidím nápis Sparta nebo její znak, hned mě to chytne a fandím na plné pecky,“ vykládá Krčmář.

Pro magazín SUPERLIFE, který vychází v úterý 13. března jako příloha deníku Sport, jsme Michala Krčmáře stylově oblékli do rudého.

Michal Krčmář fotil pro Superlife. Je velkým fanouškem Sparty
Video se připravuje ...

„Fandím Spartě, hrozně moc. Tuhle nemoc mám odmala,“ usmíval se biatlonista u fotografování a vysvětloval, jak k tomu spojení přišel.

„Přirostla mi k srdci, nikdo mě k ní nemusel tlačit. Není to jen o fotbalové Spartě. Nejsem sice kdovíjak horlivý fanoušek, ale hrozně moc tomu klubu přeju. Zároveň dokážu pochopit, že může mít i slabší období. Stane se,“ nedělá velkou vědu z horších časů fotbalové i hokejové Sparty. „To si pak jen vyslechnu narážky od kluků z týmu, ale stačí si jen počkat a hned jim to vracím. Sparta je pro mě zároveň způsob relaxuj,“ dodává Michal Krčmář.

Magazínu SUPERLIFE poskytl otevřený rozhovor, rozebírající i choulostivá témata okolo Gabriely Koukalové nebo kritiku reprezentace, tedy témata, která s sebou přinesla právě finišující sezona biatlonu.

Michal Krčmář převzal svou stříbrnou medaili za biatlonový sprint
Michal Krčmář převzal svou stříbrnou medaili za biatlonový sprint


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}