Autor: tej
27.4.2018 • 12:52

Bahno a voda! Na milovický tankodrom se chystají tisíce Gladiátorů

Vstoupit do diskuse
0

Již pátá sezona překážkových závodů Gladiator Race, které jsou v posledních letech velmi žádanou formou aktivního odpočinku odstarovala zimním závodem v Josefově a novým typem závodu „RUN“ v Hradci Králové. Nyní se série přesouvá na tankodrom do Milovic na místo, které bylo dějištěm historicky prvního mistrovství ČR v OCR (překážkový závod). Milovická trať nabídne závodníkům opět nové prvky mezi překážkami a bahnitý terén, který mají v lásce všichni, kdo se takovýchto závodů účastní. Závod INOV-8 GLADIATOR RACE se uskuteční 4.-6. května 2018.



Závod v Milovicích letos bude hostit zcela premiérově Přebor ředitele Krajského ředitelství policie Středočeského kraje v terénním překážkovém běhu - Gladiator Race Milovice 2018, který se bude konat pod záštitou ředitele Krajského ředitelství policie Středočeského kraje plk. JUDr. Václava Kučery. Během závodního víkendu budou v prostoru závodu k vidění i ukázky policejní práce.

Největší dětský závod v historii

Již v těchto dnech je přihlášených 470 dětských závodníků a pro velký zájem bude upraven časový harmonogram akce tak, aby dětský závod mohl proběhnout bez komplikací. „Umíme se přizpůsobit rostoucímu počtu závodníků, díky unikátnímu systému intervalových startů. Vyhovíme tak všem, kteří se chtějí závodu zúčastnit a nijak to nesníží kvalitu závodu, kapacitu dětského závodu jsme navýšili na 600 dětí,“ uvedl ředitel závodu Gladiator Race Pavel Cibulka. Dětské závody jsou rozděleny do věkových skupin a letos nově i na dvě délky trati na Kids I. GR 1km - 7+ překážek / Kids II. GR 2km - 12+ překážek.

Zábava v kategorii FUN

Pro všechny, kteří si chtějí tento extrémní závod pouze vyzkoušet a užít si ho vyloženě na pohodu, je vypsána kategorie FUN, závodníci v této kategorii, budou rozlišovacími potítky odlišeni od závodníků, kteří závodí na čas. V kategorii FUN nebude měřen čas a za nesplnění překážky, nemusí absolvovat handicap. I přes to lze v této kategorii soutěžit a to o nejlepší kostým. Vítězný kostým pak získá startovné na další závod série Gladiator Race.

Gladiátoři se chystají do MilovicFoto Gladiator Race

Noční dobrodružství

Gladiator Race nabízí všem závodníkům opravdu jedinečné zážitky. Noční překážkové závody mají neopakovatelnou atmosféru a příchuť tajemna a dobrodružství. V Milovicích se mohou závodníci těšit na zkrácenou trať 3 km a 10 a více překážek.

Hvězdy i hobby běžci na trati

Do závodu v Milovicích je přihlášena celá širší špička OCR závodníků a vzhledem k rostoucí popularitě tohoto sportu se očekává, že se v Milovicích na stupně vítězů probojují i zatím neznámá jména, která budou postupem času dobývat nejvyšší příčky pravidelně. Na závodníky v hlavním závodě čeká trať přes 7km a víc jak 25 překážek.

I přes velký počet závodníků a návštěvníků, kteří se na závod chystají (odhad cca 10.000 lidí), nemusejí mít přijíždějící obavu z dopravních komplikací a malého prostoru k zaparkování. K dispozici bude betonová plocha jen několik málo metrů od centra závodu. Prostor bude značen informačními cedulemi.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}