Autor: iSport.cz
18.5.2018 • 11:27

Cyklistický závod s úctyhodným převýšením. Nova Cup pokračuje na Sázavě

Vstoupit do diskuse
0

Česko jede Sázava, tak se jmenuje třetí díl cyklistického seriálu NOVA CUP 2018, který se po dvou akcích v Královéhradeckém kraji přesouvá do středních Čech. Na  výběr jsou tři trasy - extrémní, "dá se" a pohodová.



Start třetího kola cyklistického seriálu Nova Cup je v sobotu 16. června, do pátku 25. 5. 2018 je pak možné se přihlásit za výhodnější startovné.

Stejně jako na předchozích akcích nabídne sázavský podnik nezapomenutelné sportovní zážitky, veškerý potřebný komfort a zázemí s výhledem na hlavní dominantu města, na jeden z nejstarších benediktinských klášterů v Čechách. Sázava je také proslulá sklářským řemeslem, které jej více jak sto let prezentuje doma i ve světě.

TRASA A – délka 80 km, převýšení 2.240 m

TRASA B – délka 40 km, převýšení 1.250 m

TRASA C - délka 16 km, převýšení 450 m

Česko jede je národní projekt na podporu cestovního ruchu. Hlavním garantem projektu je CzechTourism. Myšlenka vytvoření společného národního produktu, který představuje nabídku cykloturistiky a dalších forem aktivní turistiky v České republice, vznikla už v roce 2010. Více informací na www.ceskojede.cz.

Plakát Nova CupFoto Nova Cup


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}