Autor: Sport
24.8.2018 • 13:47

GLADIATOR RACE po druhé v roce 2018 míří do Josefova!

Vstoupit do diskuse
0

Vyznavači extrémních překážkových závodů budou mít o víkendu 31.8.2018-2.9.2018 svátek! Do pevnostního města Josefov totiž opět míří legendární závod! INOV-8 GLADIATOR RACE nabídne závodníkům i návštěvníkům naprosto ojedinělý zážitek! Proběhnout se uvnitř opevnění a po valech kolem Josefova s návštěvou v Metuji se spoustou překážek to patří k povinnostem každého, kdo si říká gladiátor.



V Josefově už se letos gladiátoři poprali sami se sebou a s nástrahami trati v rámci zimní verze INOV-8 WINTER GLADIATOR RACE v únoru. Nyní to vypadá podle předpovědi na opačný extrém v počasí a horko bude jednou z dalších překážek-to však zkušené gladiátory nemůže rozházet. Pro mnohé závodníky začala „kariéra“ překážkového běžce právě na tomto závodě a vždy se sem rád vrací. Je opravdu proč. Lokalita pevnostního města Josefov dává závodu tu správnou energii, atmosféru a v cíli nekonečnou záplavu euforie!

Do závodu se mohou hlásit i děti, které budou startovat v neděli od 10:00. Novinkou pro letošní rok jsou dvě nové kategorie a to je FUN- kdy si dospělí mohou proběhnout trať bez měření času a nemusí absolvovat všechny překážky, případně plnit handicapy za nesplnění a kategorie FAMILY, která je primárně určena dětem mladším 6ti let, které si trať mohou proběhnout v doprovodu svých rodičů a není jim měřen čas. Doprovodný program v podobě soutěží, ochutnávek a atrakcí bude přístupný i pro diváky.

Gladiator Race se poprvé poběží i v Praze
Gladiator Race se poprvé poběží i v Praze


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}