7. srpna 2010 • 21:03

Žemlička se oženil. Vzal si exmanželku Bednáře

Autor: Blesk Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý kapitán hokejové Sparty se podruhé oženil! Richard Žemlička (46) si včera na Střeleckém ostrově v Praze vzal bývalou manželku hokejisty Jaroslava Bednáře Martinu.



Jejich životní příběh připomíná argentinskou telenovelu. Vždyť je to jen několik měsíců, co se novopečená paní Žemličková po dlouhých tahanicích (trvalo to pět let) s Bednářem rozvedla. A nyní už je opět vdaná…

Jedinou vadou včerejšího svatebního dne bylo počasí, ale novomanželé přesto hýřili úsměvy a dobrou náladou. V podobném duchu probíhal také obřad.


„Richarde, konečně už nebudete sám,“ vtipkoval oddávající a mrkal na Žemličku, kterému šel za svědka generální manažer a bývalý gólman Sparty Petr Bříza.

Richard Žemlička se svou nastávající Martinou Bednářovou
Richard Žemlička se svou nastávající Martinou Bednářovou

V restauraci na Střeleckém ostrově se pobavili i hosté. Většinu z nich tvořili hokejisté, jenž v minulosti oblékli nebo dnes oblékají dres Sparty.

Na Žemličkově svatbě nechyběl ani Petr Nedvěd (vlevo) a Martin RučinskýFoto Jiří Černohorský (Blesk)

Přitom dlouho to na svatbu nevypadalo, protože novopečená paní Žemličková měla na svého exmanžela Bednáře, který v současnosti žije s »misskou« Lucií Hadašovou, vysoké finanční nároky.

Martina, která se s Žemličkou dala dohromady ještě v době, kdy byla s Bednářem, prý chtěla podepsat rozvodové papíry jen v případě, že za každý společně prožitý rok dostane 3 miliony korun. Nakonec si dupla, dosáhla svého a údajně dostala 18 milionů.

Bednářovi to ale nevadí. „Konečně jsem rozvedený,“ ulevil si nedávno před svými kamarády.

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud