21. října 2010 • 14:38

Jak zachránit manželství? Rooneymu poradí Terry

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Wayne Rooney vzal klíč a odemkl si dveře k přestupu do Chelsea! Je prý nej pravděpodobnějším klubem, kam nespokojený útočník Manchesteru United zamíří. Je to zvláštní paradox. Šel by do týmu hříšníků – třeba Johna Terryho nebo Ashleyho Colea.



S trochou nadsázky se dá říct, že Wayne Rooney chce do Chelsea, jen aby dostal radu od Johna Terryho, jak si udobřit manželku Coleen.

Právě kapitán modrého klubu řešil podobný sexuální skandál na začátku roku. Manželku podváděl s bývalou partnerkou spoluhráče a celý rok pak musel celou záležitost u své drahé polovičky žehlit.

Manželství asi zachrání i Rooney, ale vyhráno pořád nemá. Dobrá rada od Terryho, jak vzdorovat mediálnímu tlaku, vyjadřovat manželce lásku a přitom stále hrát dobře fotbal, ta se hodí.

Navíc rodina Coleen nechtěla, aby mu dávala druhou šanci. Stačí jedna chybička a další drahý rozvod spatří světlo světa.

John Terry a Wayne Rooney
John Terry a Wayne Rooney

Třeba jako u dalšího hříšníka a hráče Chelsea Ashleyho Colea. Ten se kvůli několikanásobným  nevěrám před měsícem rozešel se zpěvačkou Cheryl.

Připomeňme si všechny kauzy:

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud