26. června 2010 • 05:00

Mňam! To je žrádlo! Hašek s Čechem fotili kalendář

Autor: Tomáš Koníček
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Taková bašta a navíc krásně na dece a v přírodě. Lepší piknik si snad Petr Čech (28) a Dominik Hašek (45) nedokážou představit. České brankářské jedničky, které zná celý svět, se sešly v Průhonickém parku a nafotily společný kalendář s názvem Hašek je Čech. V netradičních pózách se oba pořádně bavili.



Jeden letos vyhrál fotbalovou anglickou ligu, druhý českou extraligu. Petr Čech a Dominik Hašek jsou považováni za nejlepší české brankáře. „Jsou to dvě české jedničky. Proto s nimi fotíme kalendář na rok 2011,“ vysvětlil autor projektu Petr Jachnin.

Zatímco Čech je z Chelsea na marketingové akce zvyklý, Hašek tak často nefotí. „Takovou věc snad dělám poprvé,“ říkal nervózně přešlapující Hašek. Oba borci si ale role modelů rychle osvojili. Fotili celkem dvanáct témat.

Sportovní hvězdy Dominik Hašek a Petr Čech při focení kalendářeFoto Josef Ptáček BLESK


„To na té fotce budu jako Novák, když sundával při olympiádě brusle Martině Sáblíkové,“ culil se Hašek, který ovšem brusli Čechovi naopak zavazoval. Oba hráči si totiž role vyměnili. Hašek pózoval v kopačkách nebo Čechově tankistické helmě. Čech si vzal na hlavu masku, nebo si osahal lapačku a hokejku. „Ta je z třetího zápasu play off s Třincem,“ vysvětloval český hokejový mistr, co znamená speciální značka na hokejce.

Nejvíce se ale dvojice bavila u pikniku. „Na tohle jsem se těšil,“ řekl Čech a popadl do ruky klobásu. „Já už mám taky hlad,“ souhlasil Hašek, který vzal do ruky obloženou bagetu. Čech se na focení s Haškem hodně těšil. „Kvůli němu jsem chtěl kdysi hrát hokej,“ řekla jednička Chelsea. „Kdybych nehrál hokej, tak bych kopal do míče,“ tvrdil Hašek.

Sportovní hvězdy Dominik Hašek a Petr Čech při focení kalendáře
Sportovní hvězdy Dominik Hašek a Petr Čech při focení kalendáře

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud