25. srpna 2011 • 22:43

Sázkovky: Plzeň skončí poslední. Na vítězství ve skupině je kurz 151:1

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sázkové kanceláře nevěří tomu, že fotbalisté Plzně dokážou postoupit ze skupiny Ligy mistrů. Dnešní los jim za soupeře přesoudil BATE Borisov a favorizované celky Barcelonu a AC Milán. Pouze český Tipsport věří tomu, že Plzeň skončí alespoň třetí a půjde do Evropské ligy. Pro zahraniční bookmakery je Plzeň největší outsiderem skupiny.



Tipsport vypsal kurz na postup Plzně 6,5:1, ovšem na vítězství ve skupině je to už 40:1. Tedy mírně lepší než Borisov, který má 50:1. Stále je to však mnohem příznivější kurz, než jaký vypisují zahraniční společnosti. Podle Bwin je kurz na triumf Plzně v základní skupině dokonce 151:1, zatímco Borisov má 51:1.

Sportingbet rovněž pasuje Plzeň na poslední místo s kurzem 51:1 na výhru Viktorie. Bookmakeři Unibetu pak vypsali kurz 50:1.

Při sázení na celkového vítěze Ligy mistrů je Plzeň druhým největším outsiderem hned po rumunském Galati. Bwin si je brzkým vypadnutím Plzně jistý natolik, že na ni dal kurz 1000:1.

Všechny sázkové kanceláře se shodnou na tom, že hlavním favoritem skupiny je Barcelona, na jejíž postup z prvního místa je kurz od 1,12:1 do 1,2:1.

Pavel Horváth se k míči nedostal
Pavel Horváth se k míči nedostal

Vstoupit do diskuse
2

Dejte nám like a sledujte nás!

.
instagram
Články odjinud