11. února 2021 • 15:11

Nadal viděl prostředníček. Asi moc tequily, divil se vyvedené fanynce

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přes potíže se zablokovanými zády si Rafael Nadal bez problémů klestí cestu pavoukem Australian Open. A tak se největší zápletkou jeho jasného třísetového triumfu ve 2. kole nad Američanem Michaelem Mmohem stala netenisová záležitost. Tak nezvyklá pro rytíře tenisových kurtů a dvacetinásobného grandslamového šampiona, že se jí sám dost podivil.



Když se Nadal postavil na servis, aby ukončil druhou sadu, proti kvalifikantovi ze 177. místa žebříčku, zastavil ho v pohybu vřískot z poloprázdné tribuny.

Postarší dáma ztratila veškeré vychování a na španělského šampiona začala ukazovat prostředníček. Nadal byl tak zaskočený, že se ani nezlobil. S tázavým výrazem ve tváři si ukázal na prsa, jakoby se chtěl ujistit, že hanlivé gesto patří opravdu právě jemu. A pak se rozesmál.

Zatímco ženu vyváděla ochranka z Laverova stadionu, Nadal se dal do práce a vyslal na druhou stranu kurtu dvě esa, jimiž set uzavřel.

Ještě po utkání však nechápal, čím si vztyčený prostředníček zasloužil. „Tu ženu neznám a ani znát nechci,“ culil se.

Situaci bral s humorem. „Možná si trochu moc přihnula ginu nebo tequily. Netuším, byla to divná a zároveň směšná situace. Proč by na mě někdo ukazoval prostředníček? Musel jsem se smát, zároveň jsem si ale říkal: chudák ženská, asi byla pořádně opilá…“

Divačku, která neslušně gestikulovala, museli ze zápasu Rafaela Nadala vyvést
Divačku, která neslušně gestikulovala, museli ze zápasu Rafaela Nadala vyvést

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud