4. listopadu 2011 • 08:52

Zvonarevová finále Fed Cupu hrát nebude, nahradila ji Vesninová

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez Věry Zvonarevové se musejí obejít ruské tenistky ve víkendovém finále Fed Cupu proti českému týmu v Moskvě. Světová sedmička celý týden netrénovala kvůli bolavému ramenu a krátce před dnešním losem ji kapitán Šamil Tarpiščev nahradil Jelenou Vesninovou, desátou hráčkou pořadí WTA ve čtyřhře.



Bez Věry Zvonarevové se musejí obejít ruské tenistky ve víkendovém finále Fed Cupu proti českému týmu v Moskvě. Světová sedmička celý týden netrénovala kvůli bolavému ramenu a hodinu před dnešním losem ji kapitán Šamil Tarpiščev nahradil Jelenou Vesninovou, desátou hráčkou pořadí WTA ve čtyřhře.

Zvonarevová nemůže kvůli potížím s ramenem pravé ruky dobře podávat od turnaje v Moskvě, který se hrál před čtrnácti dny. Minulý týden přesto postoupila do semifinále Turnaje mistryň v Istanbulu, kde ve skupině prohrála s českou jedničkou a pozdější vítězkou Petrou Kvitovou. Od soboty ale sedmadvacetiletá Ruska netrénovala.

Kapitán Tarpiščev vybere hráčky do dvouher z trojice Anastasie Pavljučenkovová (15. v žebříčku WTA), Světlana Kuzněcovová (19.), Maria Kirilenková (27.).
Český tým je v Rusku v plné síle a vedle druhé hráčky světa Kvitové pošle kapitán Petra Pála do dvouhry Lucii Šafářovou (24.). Na čtyřhru jsou připraveny Lucie Hradecká a druhá deblistka světového žebříčku Květa Peschkeová.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud