Květoslav Šimek
18. dubna 2012 • 18:40

VIDEO: Kvitová a spol. jako modelky. Bosé pózovaly ve výloze!

Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

České tenistky vyměnily teplákovky a trička za společenské šaty. A poslaly Italkám nechytatelné eso, které nemají šanci vybrat. Ještě před semifinále Fed Cupu v Ostravě (21. a 22. dubna) si tak Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Lucie Hradecká a Andrea Hlaváčková připisují první bod.



„Jestli půjdou Italky na společném banketu do kolen? Tak to úplně nevím, holky to asi tak moc neřeší,“ usmívala se Petra Kvitová. „Důležitější bude ukázat o víkendu na kurtu co nejlepší tenis.“

Společné nakupování u firmy Steilmann, která obléká Petru Kvitovou, si tenistky vysloveně užily. Do poslední chvíle netušily, jaký model Kvitová spolu s ředitelkou podniku Annou Motlíkovou vlastně vybraly. „Nebojte, budou nám slušet,“ ujišťovala Kvitová parťačky během dne.

České tenistky si vyzkoušely šaty na společenský banket před Fed Cupem a pózovaly dokonce i ve výloze...
Video se připravuje ...

Skutečně. Když tenistky do obchodu dorazily a Kvitová jim barevný model letního střihu ukázala, okamžitě se rozzářily. „Wooow!“ zaznělo okamžitě. Další připravené modely už si ani nemusely prohlížet. Bylo jasno. Hned si také šaty běžely vyzkoušet.

„Petra nám dopředu jenom hlásila, jaké bychom si měly vzít do Ostravy lodičky, aby nám šly k šatům,“ usmívala se Andrea Hlaváčková.

Z kabinek ovšem tenistky „vyběhly“ naboso, stejně tak i pózovaly. Sportovní obuv se k šatům přece jenom nehodila. Na chvíli si pak dokonce stouply i do výlohy a před prodejnou se začali okamžitě zastavovat nakupující.

"Rosa" to kazil...

„To je Petra Kvitová, podívej!“ švitořila mladá děvčata. Aby byl na tenistky ještě lepší pohled, odnesla paní vedoucí z výlohy velkou reklamní fotku Tomáše Rosického. „Fotbalista nám to tam vyloženě kazí,“ usmívala se Anna Motlíková.

Mimochodem, obleky stejné firmy měli čeští fotbalisté na sobě (respektive jejich zbytky) při nechvalně proslulé oslavě postupu na mistrovství Evropy.

Zareagovaly by české tenistky v případě obhajoby triumfu ve Fed Cupu stejně? „Stoprocentně ne!“ nemusí ani přemýšlet Anna Motlíková.

„My holky máme k oblečení přece jenom jiný vztah. Děvčata byla z šatů nadšená. Tak věřím, že jim přinesou štěstí a na finále jim připravíme další modely.“

Bosé modelky: České tenisové reprezentantky (zleva) Lucie Hradecká, Andrea Hlaváčková, Lucie Šafářová a Petra Kvitová zkrátily a zpříjemnily 18. dubna v Ostravě v butiku jednoho z týmových partnerů zkoušením nových šatů pro čtvrteční oficiální večeři.
Bosé modelky: České tenisové reprezentantky (zleva) Lucie Hradecká, Andrea Hlaváčková, Lucie Šafářová a Petra Kvitová zkrátily a zpříjemnily 18. dubna v Ostravě v butiku jednoho z týmových partnerů zkoušením nových šatů pro čtvrteční oficiální večeři.

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud