23. dubna 2012 • 18:45

VIDEO: Petko-strip. Německá tenistka se svlékla přímo na kurtu

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patřil jí možná největší aplaus celého tenisového víkendu. Ne za skvělý forhend či parádní smeč, ale za úplně jiné "divadýlko". Německá tenistka Andrea Petkovičová se v utkání Fed Cupu proti Austrálii předvedla divákům v podprsence přímo na kurtu, když byla nucená před závěrečnou čtyřhrou převléct triko.



O vítězi duelu o udržení ve světové skupině už bylo dávno rozhodnuto, v závěrečné čtyřhře mezi Austrálií a Německem prakticky o nic nešlo. Přesto začátek zápasu vyvolal pořádné pozdvižení.

Německá jednička Andrea Petkovičová nastoupila do čtyřhry po boku Julie Görgesové proti domácímu páru Dellacquaová, Gajdošová. Čtyřiadvacetiletá tenistka chtěla hrát v červeném tílku, její parťačka si při rozehrání stoupla na kurt v bílém.

Petkovičová mění triko, při čtyřhře totiž musí mít stejnou barvu jako její partnerka, v tomto případě bílou podle Julie GörgesovéFoto Repro youtube.com

To však odporuje pravidlům Fed Cupu, kde hráčky musí nastoupit v dresech stejné nebo podobné barvy. Petkovičová se tedy musela přímo na kurtu převléct do bílého.

Světové jedenáctce se nejdřív příliš nechtělo, pak se s úsměvem a za hlasitého burácení stadionu odhodlala. Diváci mohli spatřit její bílou podprsenku, což ocenili bouřlivým aplausem.

Německé tenistky závěrečnou čtyřhru nakonec vyhrály, na konečné prohře 2:3 s Austrálií to ale nic nezměnilo.  

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud