30. října 2012 • 20:05

Blyštivé dárečky! Tenistky dostaly drahé kameny, slíbené mají prsteny

Autor: jon, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Před loňským finále Fed Cupu v Moskvě nechala vyrobit pro tým speciální náušnice Petra Kvitová, před duelem se Srbskem přispěchal s dárečky partner fedcupového týmu. České tenistky na pondělním tréninku dostaly náušnice a přívěšky vyvedené v trikolóře z drahých kamenů, Kvitové a spol. mají přinést štěstí o víkendu při obhajobě triumfu.



Pražská O2 Arena od pondělí navlékla tenisový kabát. Exhibiční klání Marie Šarapovové vystřídaly tréninky českého, posléze srbského fedcupového týmu. Do míčku v úterý odpoledne zrovna mlátily Anna Ivanovičová a Jelena Jankovičová, když domácí tenistky pózovaly s milými dárky.

Loni tým obdarovala Petra Kvitová, tentokrát hráčky dostaly šperky od partnera fedcupového týmu společnosti DIC. Po tréninku přímo v hale převzaly náušnice a přívěšek z osmnáctikarátového zlata v trikolóře, kterou tvoří brilianty, modré safíry a červené rubíny.

"Věříme, že nám to přinese úspěch jako v Moskvě," promluvila za všechny týmová jednička Petra Kvitová při pohledu na znak šperku, který má být tryskajícím štěstím. Mladé dámy v případě vítězství nad Srbskem dostanou k náušnicím a přívěšku ještě prsten.

České fedcupové reprezentantky dostaly před sobotním finále se Srbskem šperky
Video se připravuje ...


„Pro nás je to dobrá motivace, že dostaneme něco za vítězství. Uděláme pro to maximum,“ slíbila Lucie Hradecká, která by spolu s Andreou Hlaváčkovou měla zasáhnout do závěrečné čtyřhry.

"Jsme si jisté," shodly se tenistky, že proti Srbkám o víkendu uspějí. I proto si nechaly změřit obvod prstu, aby firma mohla prsteny připravit. "Je to moc pěkné a nabídka, že za vítězství dostaneme ještě něco, je další motivací," řekla Lucie Hradecká.

České fedcupové reprezentantky dostaly před sobotním finále se Srbskem šperky
České fedcupové reprezentantky dostaly před sobotním finále se Srbskem šperky

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud