1. listopadu 2012 • 14:00

VIDEO: Češky umí i nohama, před Fed Cupem válely nohejbal!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenisový svátek se blíží bleskovým tempem. Finálový duel Fed Cupu mezi Češkami a srbskými tenistkami vypukne již v sobotu, a tak je načase na trochu uvolnění před nervydrásajícím duelem. České tenistky zvolily zdaleka ne poprvé relax v podobě národního sportu nohejbalu a nutno říct, že bylo na co koukat.



Dramatického nohejbalového souboje, z něhož video umístil český fedcupový tým na svém facebookovém profilu, se nezúčastnila nemocí soužená česká jednička Petra Kvitová, přesto i její kolegyně předvedly, že to umí výborně nejen s tenisovou raketou.

Na jedné straně dvorce bojoval po boku Kláry Zakopalové a Lucie Hradecké nehrající kapitán Petr Pála, na druhé straně dvorce doplňovala mužskou společnost česká dvojka Lucie Šafářová.

Ta předvedla něco, co by jistě ocenila řada trenérů českých prvoligových mužstev. Pravá, levá, všechno jedno. Brněnská rodačka předvedla, že tenisák jí opravdu cizí není.

Parádní kousky však nepředváděla zdaleka jen ona. K vidění byla i hlavička v podání Kláry Zakopalové. To nejlepší však přišlo nakonec. Na blok v podání Petra Pály bude ještě dlouho vzpomínat kouč Petry Kvitové David Kotyza.

Snad nehrající kapitán naordinuje účinnou taktiku na Srbky i na tenisovém dvorci. České tenistky můžete podpořit v jejich skupině na facebooku.

České tenistky tvoří výbornou partu
České tenistky tvoří výbornou partu


Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud