5. listopadu 2012 • 05:00

Nádherné finále! Nervózní přítel Kvitové i Novotná v mexické vlně

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Atmosféra, na jakou se nezapomíná. Takovou kulisu vytvořili fanoušci v pražské O2 Areně během fedcupového finálového utkání mezi českými tenistkami a Srbkami. I díky nim předvedla česká dvojka Lucie Šafářová životní výkon, před kterým se musela nejdříve v sobotu sklonit Ana Ivanovičová, v neděli pak i Jelena Jankovičová.



Srbská dvojka navíc musela skousnout těžký debakl, když na rodačku z Brna uhrála pouhé dvě hry. A to navzdory faktu, že před nedělním utkáním měla s českou soupeřkou kladnou bilanci 5:1.

Český tým především díky skvěle hrající Šafářové tak obhájil loňský titul a nabitá hala mohla slavit. Do mexické vlny se zapojila i legendární Jana Novotná, která před nedělními dvouhrami převzala ocenění za skvělé výkony v ženské týmové soutěži.

Adam Pavlásek napjatě sleduje duel Petry KvitovéFoto Jaroslav Legner (Sport)

Na tribuně však byly k vidění i další známé osobnosti a rodinní příslušníci či známí tenistek. Svou dávku adrenalinu musel strpět i nadějný český tenista a přítel Petry Kvitové Adam Pavlásek, který do posledního míčku prožíval duel své přítelkyně.

I přes statečný výkon fulnecké rodačky se však radovala v první nedělní dvouhře Ana Ivanovičová. Poté však na dvorec nastoupila k svému životnímu mači zmiňovaná Lucka Šafářová.

A hala mohla začít slavit...

Legenda českého tenisu Jana Novotná slavila spolu s fanoušky
Legenda českého tenisu Jana Novotná slavila spolu s fanoušky

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud