7. února 2017 • 19:55

Hvězdné figuríny! Tenistky vybíraly šaty na banket, vyhrála černá krajka

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První „bitvu“ mají zdárně za sebou. České tenistky společně vybraly šaty, ve kterých půjdou na společný banket před zápasem prvního kola Fed Cupu v Ostravě proti Španělkám. Po hodince zkoušení a vybírání nakonec vyhrály šaty, které se při prvotním výběru nevešly ani mezi nominovaných Top 3.



„Variant bylo hodně, nikdy není lehké sladit čtyři různé typy žen,“ usmívala se Lucie Šafářová . „Ale myslím, že jsme našly ideální kompromis.“ Tenistky, které se v Ostravě vůbec poprvé sešly v kompletní sestavě i s debutantkou Kateřinou Siniakovou, nakonec vybraly šaty s černou krajkou. „Tady ty boho šaty sedí,“ přitakala Barbora Strýcová . „Jen je budeme mít někdo s delším rukávem, někdo s kratším.“

Tenistky si vybraly šaty
Video se připravuje ...

V ostravské pobočce oděvní firmy Steilmann, která už několik let český tým obléká, měly tenistky předběžně připravené tři modely z nové kolekce Comma. Červené, černé a kombinované béžové šaty.

„Jako první jsme šáhly po červené, ale v nich jsme se necítily úplně fajnově,“ líčí Strýcová. Proč? „Nám je to strašně krátký,“ hlásila od kabinky Karolína Plíšková . „Škoda, červená by proti Španělsku byla asi nejvtipnější,“ pousmála se Šafářová.

Černé šaty se sice skvěle hodily k přívěškům se hvězdami, které tenistky při příchodu dostaly, ale také šly nakonec k ledu. Stejně dopadl i třetí model. Při zkoušení byla sice nejvíce slyšet Strýcová, ale rozhodnutí bylo kolektivní.

„Ano, je to vzájemné. Chceme, aby byl každý v týmu spokojený a shodly jsme se na tom všechny,“ přitakala Šafářová. Sama neměla problém s žádným modelem. „Já nejsem náročná, tak nějak mi to bylo jedno.“

České kvarteto ve výloze ve vybraných šatech
České kvarteto ve výloze ve vybraných šatech

S tím souhlasila i Strýcová. „Já mám stejně nejradši džíny, bílé tričko a velký svetr. Ráda experimentuju, miluju módu a baví mě o ní číst i nakupovat. Asi jako každá ženská.“ Role modelky ji ale neláká. „Jsem malý prďoch. Ale baví mě fotit třeba takovou trošku funky módu, trošku ulítlou.“

Na modelky si ovšem tenistky nakonec přece jen krátce zahrály. To když ve výloze společně zapózovaly ve vybraných šatech. Od kolemjdoucích přitom sklidily potlesk.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud