Květoslav Šimek
12. února 2017 • 15:00

Dojetí na Fed Cupu! Kvitová z videa pozdravila parťačky i fanoušky

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petra Kvitová (26),  která se dává dohromady z prosincového zranění po přepadení, pozdravila české tenistky a fanoušky před rozhodujícími bitvami Fed Cupu se Španělkami alespoň na dálku. Nahrála vzkaz na video a sklidila bouřlivé ovace. „Ahoj! Je mi líto, že dnes tady s vámi nemůžu být, ale pořádně fanděte, holkám držím palce,“ říkala Kvitová. „Věřím, že je zase dotáhnete k vítězství, abychom tu mísu zase vyhrály. Držte palce!“



Vyprodaná Ostravar Aréna těsně před nedělním zápasem Karolíny Plíškové s Garbiňe Muguruzaovou (6:2, 6:2) bouřila. „Video s Petřinou zdravicí vzniklo minulý týden na pražské Spartě po jejím návratu z Kanárských ostrovů,“ popisoval tiskový mluvčí Karel Tejkal.

Petra Kvitová zdraví diváky a parťačky na Fed Cupu v Ostravě
Video se připravuje ...

„Bavili jsme se, zda do Ostravy pojede či ne, ona preferovala klid na pokračující rekonvalescenci, který by tady věru neměla. A tak vznikl nápad pozdravit fanoušky v hale, kteří Petře vždy tolik fandili, krátkým vzkazem. Hned druhý den jsme ho natočili.“

Jen bylo nutné získat souhlas Mezinárodní tenisové federace, protože vše kolem zápasu má svá pevná pravidla. „Ale to byla skutečně jen formalita,“ potěšilo Tejkala. Pozdrav dojal i rodiče Kvitové , kteří do Ostravar Arény dorazili.

Dvojnásobná vítězka Wimbledonu (2011 a 2014) se dává dohromady ze zranění, kdy ji před Vánocemi v jejím prostějovském bytě napadl zloděj a nožem ji vážně zranil na levé ruce. Po pachateli policie stále pátrá. Kvitová rehabilituje podle svých slov v pořádku a věří, že se po doléčení na kurty zase vrátí.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud