22. května 2016 • 18:05

Kyrgios řádil v Paříži: Kecy! Kdybych byl Djokovič, tak mlčíš, řval na sudího

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pár zápasů má za sebou grandslamové French Open a už mohou fanoušci i odborná veřejnost řešit pořádný skandál. A že se o něj postaral australský rebel Nick Kyrgios, asi nikoho nepřekvapí. Během utkání prvního kola s Marcem Cecchinatem, až 124. hráčem světa, se trápil více, než bylo zdrávo. Bojovného Itala zdolal po dvou vydřených sadách 7:6, 7:6 a 6:4. Mnohem více se však "proslavil" svým výstupem s rozhodčím.



Jednadvacetiletého bouřliváka naštvala situace z tiebreaku prvního setu, kdy byl hlavním rozhodčím napomenut za to, že po podavači míčků poněkud nevybíravým způsobem žádal ručník. „To je neuvěřitelný, co předvádíte, jste na mě vysazený, jinak si to neumím vysvětlit,“ hulákal na sudího.

 "Neslyšel mě, musel jsem na sebe upoutat pozornost," hájil Kyrgios fakt, že na chlapce zvyšoval hlas. Sudího však o své pravdě nepřesvědčil. "Teď už to všechno chápu. Je mi jasný, o co vám jde. Jste na mě vysazený. Jaká pravidla jsem podle vás porušil?" hájil se rozjetý Australan.

Fanoušky si svým vystoupením pochopitelně příliš nezískal a při servisu mu to také dali najevo. Do Australanova podání se několikrát ozval pískot z ochozů, což rodáka z Canberry dopálilo ještě víc. "A co je tohle? To, že mi hulákají do servisu, to vám přijde v pořádku," pustil se do Ramose Kyrgios.

Ani tady se však pochopení ze strany Ramose nedočkal. "To jsou všechno zas*aný kecy. Kdybych byl Djokovič , to byste byl ticho, co?" narážel Kyrgios na konflikt světové jedničky během finálového utkání na turnaji v Římě, kdy srbský tenista s hlavním arbitrem diskutoval o regulérnosti kurtu.

První set však Kyrgios navzdory ostré výměně názorů do vítězného konce dovedl, tiebreak vyhrál 8:6. Stejným způsobem ovládl i druhou sadu, ve třetí zvítězil 6:4 a po 2 hodinách a 24 minutách postoupil do druhého kola French Open.

VIDEO: Kyrgios se pustil do umpirového sudího

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud