11. června 2017 • 21:15

Team Bucie baví internet: Šafářová leštila pohár, Mattekovou vyděsil sen

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vybojovaný triumf na grandslamu je důvodem k radosti a potvrdily to také Lucie Šafářová s Bethanie Mattekovou-Sandsovou. Po triumfu ve čtyřhře na Roland Garros pobavily internet vtipným videem, ve kterém se americká tenistka probudila ze snu. O čem se jí zdálo?



Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová jsou aktuálně nejúdernější ženskou dvojicí na tenisovém okruhu. Svou vládu potvrdily také na French Open, které z pozice nasazených jedniček ovládly a získaly pátý společný grandslam.

O pár hodin později už ve videu žertovaly, když se spící americká tenistka rychle probudila. „Zdálo se mi, že vyhrajeme grandslam podruhé,“ řekla Matteková-Sandsová, ale její parťačka se rozhodit nenechala. S nechápavým pohledem jen pokračovala v leštění trofeje, kterou získaly už v roce 2015.

Následný výbuch smíchu už byl pouze ukázkou pohody a harmonie mezi oběma tenistkami, které spolu drží jedny soupeřky za druhými.

"Jsem nadšená, že jsem v tobě našla báječnou partnerku na kurtu. Jsi skvělá hráčka a zároveň je velká zábava s tebou hrát," řekla Šafářová partnerce při slavnostním vyhlášení a dodala: "Paříž je skvělá a těším se sem na další rok."

Šafářová leštila pohár z French Open, její parťačku vylekal sen
Šafářová leštila pohár z French Open, její parťačku vylekal sen

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud