18. května 2022 • 19:01

Už žádné vtipy na oblečení. Krejčíková bude v „módní stáji“ s Plíškovou

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Modrá sukně, bílo-modré tílko. A tak pořád dokola. Jak Barbora Krejčíková letěla k tenisovým hvězdám, stala se i terčem vtipů fanoušků. Nastupovala stále v jednom a tomtéž úboru, což u šampionky Roland Garros bilo do očí. Tenhle problém je už vyřešen. Sportovní firma Fila oznámila, že podepsala s aktuální světovou dvojku smlouvu a Krejčíková bude nastupovat v jejím oblečení. Načasování naznačuje, že by se žebříčkově nejlepší česká hráčka měla vrátit po víc než čtvrt roce na kurty právě již na pařížském grandslamu. Ten startuje v neděli a Češku čeká obhajoba titulů v singlu a deblu.



Ve stáji Fila se uvolnilo místo po nenadálém konci kariéry Australanky Ashleigh Bartyové a Krejčíková je najednou největší tváří původně italské značky, kterou dnes vlastní Korejci. „Je mi ctí reprezentovat značku, která má tak bohatou tenisovou historii,“ uvedla Krejčíková. Fila již roky obléká také její krajanku Karolínu Plíškovou, současnou osmou tenistku žebříčku.

„Barbora zaznamenala neuvěřitelný vzestup za posledních několik sezon. Její cesta mezi pět nejlepších hráček ve dvouhře i čtyřhře byla impozantní a inspirující,“ prohlásil Gene Yoon, šéf korejské společnosti.

Krejčíková se tak převlékne z úboru, kterým ji zásobovala společnost Head. Za novým podpisem stojí globální agentura Octagon, jež Krejčíkovou nově reprezentuje ve světě. Pro český trh ji začal zastupovat někdejší fotbalový agent Pavel Zíka, jenž se proslavil spoluprací s brankářem Petrem Čechem.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud