30. května 2015 • 11:35

Šafářová se stává hvězdou. Dostala knihu se vzkazy z Indie či Číny

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Milý úsměv a příjemné vystupování získává tenistce Lucii Šafářové spolu se stále lepšími výkony přízeň fanoušků. Není obletovanou hvězdou jako Ruska Maria Šarapovová, ale dostává od diváků různé dárky a letos v Paříži ji překvapila její belgická obdivovatelka, která pro ni sesbírala vzkazy od padesáti nejlepších fanoušků z celého světa.



"Jsou tam vzkazy z Indie, z Číny. Je to posbírané opravdu z celého světa. Je tam jejich fotka, kdo jsou a všechny vzkazy jsou moc hezké. Za takové fanoušky jsem moc vděčná," řekla Šafářová , kterou na Roland Garros čeká v nedělním osmifinále souboj právě s Šarapovovou , obhájkyní titulu a světovou dvojkou.

Fanoušci Šafářové píšou, jak ji mají rádi, jak české hráčce fandí a sledují její zápasy. "Je to svázané jako do knihy, ale nemá to tvrdé desky," popsala Šafářová. Někdy se nad zápisky i zasměje, jako když vidí své jméno napsáno Luczka.

Světová třináctka dostala ve své kariéře nespočet dárků. "Vždycky jdu a nějaký dostanu," rozesmála se. Třeba nedávno na turnaji WTA v Praze obdržela slivovici. "Hned jsem ji vypila," vtipkovala. "Ne, ještě ne."

Zajímavé věci si přivezla z turnajů v Austrálii. Řezbář ji překvapil vyřezávanou klenotnicí. "Je moc hezká. Od jedné fanynky mám dokonce zlaté náušnice s opálem," uvedla. Dostává plyšáky, nejčastěji medvídky, a na tenisovou tašku si věší některé z přívěšků. Nově tam je česká vlajka ve formě srdíčka.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud