21. března 2018 • 09:15

Šarapovová opět zklamala fanouška. Tentokrát jsi vedle, napsala mu

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ruská tenistka Maria Šarapovová se na sociálních sítích omluvila fanouškovi, který na twitteru protestoval, když se jeho oblíbenkyně pět dní před svým prvním zápasem odhlásila z turnaje v Miami. Vysvětlila, že za jejími problémy stála vzduchová kapsa v plicích.



Rus Daniil N. má fakt smůlu, protože jeho oblíbená tenistka ho podobným způsobem zklamala už podruhé.

„Jsem zklamaný, že to Maria udělala znovu. V roce 2015 jsem koupil lístky na Fed Cup, kde měla hrát, ale odhlásila se jen dva dny předtím!!!! Tentokrát jsem koupil kamarádce dva lístky na mezinárodní den žen. A znovu, Miami uveřejnilo video, že se Maria odhlásila,“ stěžoval si na twitteru Daniil, který založil fanouškovskou skupinu #SharaFamilyRUS.

Ruska Maria Šarapová změnila image a víc než na kurtu se v době tenisových dovolených předvádí v atelierech.
Ruska Maria Šarapová změnila image a víc než na kurtu se v době tenisových dovolených předvádí v atelierech.

Šarapovová proti svému zvyku na zprávu reagovala, aby vysvětlila skutečné důvody, proč se z turnaje odhlásila. „Ta zpráva se mě dotkla, protože byla přímo od mého opravdového fanouška,“ uvedla Šarapovová.

Ruska vysvětlila, že její problémy začaly už před finálovým zápasem na předchozím turnaji v Indian Wells, kde jí půlhodiny před prohraným  zápasem s Japonkou Naomi Osakovou ztuhlo levé předloktí. Následné vyšetření odhalilo v jejích plicích vzduchovou kapsu.

„Doktoři mi na tři týdny zakázali lítat, dokud se to nespraví. Takže jestli myšlenkový proces byl, že si užívám magnetické rezonance, cétéčka a injekce u pěti různých specialistů, které jsem tenhle měsíc navštívila, a stojí mi to za odhlášení z mého oblíbeného turnaje, můžu ti upřímně říct, že jsi tentokrát vedle,“ vzkázala Šarapovová fanouškovi.

„Je mi opravdu líto, že jsi koupil dva lístky kamarádce, která se těšila, že mě uvidí hrát naživo. Ale tentokrát snad pochopíš, že bych dala všechno, abych před tvou kamarádkou mohla hrát,“ dodala Šarapovová.

Na Daniila reakce ruské tenistky viditelně zapůsobila.

„Dnes jsi znovu ukázala, proč jsem si tě zvolil za svůj idol. Doufám, že jsi to pochopila správně a opravdu doufám, že se brzy vrátíš a budeš vládnout kurtům,“ napsal Daniil.

Šarapovová turnaj v Miami nikdy v kariéře nevyhrála a podle původního plánu měla první zápas hrát právě dnes. Místo ní pořadatelé do pavouka zařadili Američanku Jennifer Bradyovou.

„Vím, jak moc chtěla Maria letos v Miami hrát, takže si umím představit její zklamání,“ uvedl ředitel turnaje James Blake pro The Sentinel. „Těšili jsme se, že ji ve středu uvidíme hrát, naneštěstí zranění jsou součástí hry. Doufáme, že se rychle zotaví a vrátí se na kurty.“

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud