2. ledna 2015 • 00:49

TIPY PRO SÁZKAŘE: Rady zejména pro čtvrtfinále MS do 20 let

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejové MS do 20 let v pátek čekají čtvrtfinálové bitvy. Jaké tipy by se mohli hodit sázkařům? Zkuste se zaměřit zejména na utkání Švédska s Finskem. Podívejte se na rady od zkušených expertů.



ŠLÁGR DNE:

Švédsko U20 – Finsko U20 (HOKEJ, MISTROVSTVÍ SVĚTA) – 21:00

Sázka: 1

I když Švédsko vyfasovalo před turnajem v přátelském utkání s USA dardu (5:10), zůstává největším evropským aspirantem na medaile. Do této role pasovaly mladé Seveřany výkony v základní skupině, kde vyhráli všechny čtyři zápasy se skóre 18:6. Finsko muselo bojovat o play-off do posledního zápasu s Německem. Jejich špatné výkony dokonce způsobily, že by Finové v případě prohry s Němci museli do baráže o záchranu. Výhra 2:0 nakonec poslala Finy do čtvrtfinálového derby se Švédy, v němž je tým „Tre kronor“ favoritem. I když souboje Švédska s Finskem favorit často nevyhrává, tentokrát by to nemělo platit. Švédsko by si mělo na šampionátu připsat pátou výhru.

Fortuna            1,43:1

Tipsport           1,48:1

 

Sázka: Finsko vstřelí branek – 0 - 2

Dva letošní přátelské zápasy švédských a finských juniorů do 20 let přinesly nejprve „letní“ výhru Finů (5:1), v přípravě na šampionát se radovali Švédové (4:2). Ve vzájemných zápasech této věkové kategorie jsou v posledních deseti zápasech lepší Švédové (5 – 1 – 2 – 2, 36:26) – v šesti případech vstřelili Finové svému soupeři nanejvýš dvě branky. V přípravě na turnaj odehráli „Suomi“ pět utkání a ve všech zaznamenali po dvou brankách. Chudé na góly byly i všechny čtyři utkání Finů na současném šampionátu. Američanům, Slovákům i Kanadě vstřelilo Finsko po jedné brance a v rozhodujícím utkání Němcům dvě. Více než dva góly by neměli Finové vstřelit ani Švédům.

Fortuna            1,34:1

Tipsport           1,41:1

 

TREFY:

Cardiff – Colchester (FOTBAL, ANGLICKÝ POHÁR) – 20:45

Sázka: 1

Cardiff předvádí nevyrovnané výkony, které ho poslaly do středu tabulky, odkud má bodově blíž k sestupu než k návratu do Premier League. Navíc má aktuálně sérii 5 utkání bez výhry (0 – 2 – 3, 8:13). Tato bilance je o to horší, že tři z těchto utkání jsou z domácího prostředí (0 – 1 – 2, 4:7). Proti soupeři, který je v třetiligové tabulce předposlední, by si měl Cardiff vylepšit statistiky výhrou.

 

Česko U20 – Slovensko U20 (HOKEJ, MISTROVSTVÍ SVĚTA) – 23:00

Sázka: 1

Český tým byl kousek od průšvihu a boje o záchranu, nakonec má šanci hrát o medaile. Stačí ve čtvrtfinále porazit Slovensko. Svěřence trenéra Přerosta nečeká lehký soupeř. Slováci nás v přípravě před šampionátem porazil 3:1 a utnuli tak naší vítěznou sérii ze vzájemných zápasů, která trvala pět utkání (5 – 0 – 0, 24:9). Duel bude vyrovnaný, přesto by se na konci měli radovat naši.

 

Německo U20 – Švýcarsko U20 (HOKEJ, MISTROVSTVÍ SVĚTA) – 17:00

Sázka: 2

Po výhře nad Českem (5:2) získali Švýcaři respekt. Nadšení rychle vystřídalo zklamání, které vyvrcholilo porážkou po nájezdech od Dánska. Výsledkem toho je účast Švýcarů v boji o udržení v elitní skupině MS. V listopadovém přátelském utkání sice vyhráli Němci (5:3), záchranu v soutěži (hraje se na dvě vítězná utkání) by si přesto měli vybojovat Švýcaři.

 

Curych – Ambri (HOKEJ, ŠVÝCARSKÁ LIGA) – 15:45

Sázka: 1

Curych je nejúspěšnějším týmem v domácím prostředí, zatímco Ambri patří v ligových statistikách venku k nejhorším. Curych letos doma ještě neprohrál a momentálně drží sérii sedmi výher v řadě. Statistika vzájemných utkání na ledě Curychu hovoří rovněž ve prospěch domácích, kteří vyhráli nad Ambri posledních pět duelů (skóre 20:7). Favorit by si měl připsat šestou výhru.

 

DALŠÍ TIPY:

Vaasa – Oulu                (hokej, 1. finská liga) – 17:30                 2

Straubing – Augsburg                (hokej, 1. německá liga) – 19:30 počet branek v zápase – 0 -5

Langnau – Visp             (hokej, 2. švýcarská liga) – 19:45                       1

USA U20 – Rusko U20             (hokej, mistrovství světa) – 19:00                      1. třetina – 0

Fenerbahce – CSKA Moskva                (basketbal, Euroliga) – 19:00                  2

Alba Berlín – Barcelona (basketbal, Euroliga) – 20:00                  2

 

CRAZY TIP:

Slavia – Liberec (HOKEJ, EXTRALIGA) – 18:15

Sázka: 1, 10

Víc než „Crazy tipem“ už je víra ve výhru Slavie za tři body „Sci-fi tipem“. Aby brala alespoň „malou“ dvoubodovou výhru naposledy doma s Vítkovicemi, vypadalo to, že nájezdy budou muset jet oba vítkovičtí gólmani… Nakonec to Slavii vyšlo i bez toho. Pak se ale Pražané vrátili k prohrám (v K. Varech 0:2). Stane se zázrak a zopakuje Slavia zářijovou výhru nad Libercem?

 

TIPOVACÍ DUEL:

Slavia – Liberec

Mnichov – Wolfsburg

IFK Helsinki – SaiPa

Česko U20 – Slovensko U20

USA U20 – Rusko U20

Málaga – Ol. Pireus

 

VÍTE, ŽE:

„Bílí tygři“ z Liberce prohráli venku pět utkání v řadě s celkovým skóre 6:16.

Hokejová Slavia čeká na výhru v základní hrací době už dvanáct zápasů (0 – 2 – 0 – 10, 22:51).

Hokejisté Německa do 20 let prohráli šestkrát za sebou. Bilance: 0 – 0 – 1 – 5, 6:24).

Basketbalisté CSKA Moskva zvítězili v minulých 21 zápasech (skóre +409).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud