13. srpna 2015 • 17:35

První trest za obvinění ze znásilnění: Kane nebude na obalu NHL 16!

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný hokejista Chicaga Blackhawks má pořádný problém. Čelí totiž obvinění ze znásilnění, kterého se měl dopustit začátkem srpna. Žádný verdikt sice ještě nepadl, přesto už přišel první trest. Ruce pryč od něj dala herní společnost EA Sports. Rozhodli se Kanea vyškrtnout z obalu jejich chystaného titulu NHL 16.



Fanoušci hokeje už s napětím očekávají vydání nové konzolové hry NHL 16, už nyní je však jasné, že se na její obálce neobjeví hvězdný útočník Chicaga Blackhawks Patrick Kane, který tam měl být s Jonathanem Toewsem. Místo toho tam Toews sám. Hra má vyjít 18. září.

"S ohledem na probíhající vyšetřování Patricka Kanea, nebude hlavní osobou pro NHL 16. Nebude na obálce hry, ani se neobjeví v žádných propagačních aktivitách," oznámila společnost na svém twitter účtu.

Kane byl obviněn,že ve svém domě na začátku sprna znásilnil ženu, informoval o tom plátek Buffalo News. Žena prý měla údajně na rameni kousnutí a na noze škrábanec. Kane je považován za jednu z největších hvězd NHL, v základní části za Chicago vstřelil 27 gólů a 37 asistencí, v play off si pak připsal dalších 23 bodů. Samotný klub se k incidentu zatím odmítl vyjádřit.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud