12. října 2016 • 19:55

Supertrefy pro sázkaře: Petrohrad v KHL zničí Rigu, uspěje Sporting

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rádi tipujete a ještě nevíte, co si dáte na svůj tiket? Právě pro vás nabízíme několik doporučení na páteční den. Je libo ruskou KHL, basketbalovou Euroligu či portugalský pohár? Podívejte se na zajímavé tipy, které vás mohou inspirovat.



ŠLÁGR DNE:

Petrohrad–D. Riga (Hokej, KHL) – 18.30

Sázka: 1

Petrohrad vystřídal CSKA Moskva v čele Západní konference i na prvním místě celé Kontinentální ligy. Na svědomí to mají zejména jeho vynikající výkony na vlastním ledě, kde Petrohrad zatím nahrál nejvíce bodů z celé soutěže (11 – 1 – 1 – 0, 63:20). V domácí úspěšnosti je druhý za téměř bezchybným Magnitogorskem. Oproti tomu Dinamo Riga je zatím absolutně nejhorším týmem KHL. Aktuálně je na posledním 29. místě s bilancí 2 – 2 – 1 – 13 a skóre 33:47. Ve venkovních zápasech dosud nahrálo tři body za čísla 0 – 1 – 1 – 9 a 14:31. Horší už je pouze Novokuzněck s jedním bodem. Hokejistům Rigy se občas podaří na Petrohrad zahrát, což byl paradoxně také případ obou loňských zápasů, v nichž Dinamo vyhrálo v Petrohradu 4:1 a doma 4:2. Přesto bychom se dnes přikláněli na stranu favorita.

Petrohrad–D. Riga

Sázka: počet branek v utkání 0-6

V zápasech Petrohradu s Rigou mimořádně velké množství branek nepadá. Posledních sedm utkání se vždy vešlo do mantinelů šesti přesných zásahů. Vzájemné výsledky na ledě SKA jsou na tom podobně. Šestigólovou hranici splnilo minulých pět duelů. Pokud se podíváme víc do minulosti vzájemných klání SKA s Dinamem, zjistíme, že v Petrohradu diváci viděli více než šest branek naposledy v říjnu 2010 (domácí zvítězili 5:3). Následující devítka utkání přinesla vyšší než šestigólový zápas jednou – v říjnu 2012 vyhráli hosté 4:3. Poslední domácí výsledek Petrohradu v této sezoně je 6:2 s Minskem. Tahle osmička branek ukončila šňůru pěti domácích utkání SKA, která rovněž splnila šestigólovou hranici. V případě dosud odehraných venkovních duelů Rigy padlo více než šest branek v jediném utkání (na Spartaku Moskva 3:4).

TREFY:

Famalicao–Sp. Lisabon (Fotbal, portugalský pohár) – 21.15

Sázka: 2

Po porážce v Rio Ave (1:3) a remíze v Guimaraesi (3:3) v posledních třech kolech ligy klesl Sporting z prvního místa na třetí (5 – 1 – 1, 16:9). Famalicao hraje druhou ligu, ale to po letošní sezoně nemusí platit. Mužstvo se pohybuje ve spodních patrech tabulky, aktuálně na jednom z barážových míst (2 – 3 – 5, 12:18). Přitom nechybělo mnoho a dnešní soupeři se v rozehraném ročníku mohli potkávat v nejvyšší soutěži. O loňský postup se Famalicao připravilo šňůrou pěti remíz v závěrečných pěti kolech.

Magnitogorsk–Astana (Hokej, KHL) – 16.00

Sázka: 1

Magnitogorsk kraluje Východní konferenci a domácím statistikám. Zatím uhrál čísla 12 – 1 – 2 – 4 a 61:39, která stačí na třetí flek celkového pořadí KHL. Stereotypně vypadají výsledky Magnitogorsku na vlastním ledě. Metalurg ve své hale odehrál deset zápasů. Devět vyhrál v základní hrací době (37:15), s Ufou až po nájezdech. Astana poslední tři výjezdy do Magnitogorsku zvládla. Všechna tři utkání skončila po 60 minutách nerozhodně a hosté si z nich odvezli čtyři body. Dnes by se měli vracet s prázdnou.

CSKA Moskva–D. Minsk (Hokej, KHL) – 18.30

Sázka: 1

Armádní klub si vybral slabší pasáž sezony a po třech porážkách v řadě, ze kterých si připsal na své konto jediný bod za prohrané prodloužení s Omskem, musel přenechat první místo Západní konference a celé KHL Petrohradu. Dnes by mohl být téhle smolné sérii konec. Moskvané hostí soupeře, který odehrál na jejich ledě devět zápasů KHL. V listopadu 2010 si odvezl Minsk jediné body za vítězství 5:2. Všechna zbývající utkání pro sebe rozhodli domácí již v základní hrací době s celkovým skóre 25:9.

Frölunda–Rögle (Hokej, švédská liga) – 19.00

Sázka: 1

Úřadující švédský šampion a obhájce loňského prvenství v Lize mistrů v týdnu bezpečně přešel v evropském poháru přes běloruský Junosť Minsk, když v domácí odvetě vyhrál 5:0 a protáhl tím sérii vítězných zápasů za tři body na vlastním ledě na čtyři v řadě (15:3). S Rögle by měl v nastaveném režimu úspěšných zápasů pokračovat. Hosté odjíždějí ze stadionu Frölundy tradičně s prázdnou. Od své první prvoligové sezony 2008/2009 zde prohráli všech deset zápasů v základní hrací době (skóre 16:43).

CRAZY TIP:

Milán–M. Tel Aviv (Basketbal, Euroliga) – 20.00

Sázka: 2

Basketbalisté Maccabi Tel Aviv mají v živé paměti tři roky starý poslední triumf v Eurolize. Milán odehrál s izraelským soupeřem deset vzájemných duelů. Italové uspěli jen ve třech z nich – ve všech na vlastní palubovce. Zbývající dvě domácí klání Milán s Maccabi prohrál, z toho jednou v prodloužení. V Tel Avivu jsou domácí stoprocentní, a tak vzájemná bilance vyznívá jasně ve prospěch Maccabi 7:3. I když celkové skóre +16 ve prospěch Izraelců nijak výrazné není. Maccabi v posledním ročníku izraelské ligy vypadlo už v semifinále, zatímco Milán bral italský titul. Bookmakeři také proto v dnešním duelu výrazně favorizují domácí Armani Milán. Na druhou stranu však hrát Maccabi v kurzech těsně pod hranici 3,00:1 může přinést nečekaně zajímavou výhru.

VÍTE, ŽE:

Fotbalisté Sportingu Lisabon dosud odehráli s Famalicaem tři soutěžní zápasy, všechny pohárové a ve všech zvítězili (skóre 9:1).

Hokejisté Brynäs porazili Leksand na vlastním ledě v pěti vzájemných duelech po sobě (skóre 23:7).

S oficiálními přátelskými duely prohráli hokejisté Leksandu 13x v řadě (0 – 0 – 3 – 10, 22:52), z toho v lize mají čísla 0 – 0 – 2 – 5 a 9:27.

Juniorští hokejisté Slovenska U20 prohráli všech osm extraligových zápasů v základní hrací době se skóre 6:42.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud