27. ledna 2010 • 15:34

Slováci se sázeli: Kdy v tenise padne gól?

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Možná vám při sázení na sportovní zápasy někdy přijde vypsaný kurz úplně hloupý. Jindy se podivíte, kdo by vsadil zlámanou grešli zrovna na tenhle zápas. Ale to není nic proti tomu, co se stalo na Slovensku. Tam jistá sázkovka vyzvala své klienty: tipněte si, kdy padne v tenisovém utkání Davyděnko – Federer první gól?



Nejhorší na tom je, že nejde o apríl. Tohle se vážně stalo. Jen pro osvěžení: tenis je sport, při kterém se hráči snaží svými raketami odehrát míček přes síť tak, aby se trefili do nalajnovaného prostoru hřiště.

Ne, není to jako ve fotbale nebo v házené. Tady se na góly nehraje.

Takhle vypadala nabídka sázkovky na internetu.Foto Nový Čas

Snad právě tohle by si měl v kanceláři slovenské sázkové kanceláře pověsit na zeď člověk, který byl za tuhle šaškárnu zodpovědný.

„První gól v tenisovém zápase by byl skutečně významným mezníkem bílého sportu,“ rýpnul si pobaveně slovenský deník Nový čas, kterého o netradičním kurzu informoval jistý čtenář.

Pro pořádek se sluší dodat, že ani ve zmíněném čtvrtfinále Australian Open mezi Rogerem Federerem a Nikolajem Davyděnkem gól nepadnul. Jestli máte pocit, že příště už to musí vyjít, nezoufejte. Tenisová sezona přece teprve začíná...

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud