20. října 2010 • 10:55

Útočník Pekhart: Třeba se do Slavie vrátím

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

CHAT - Útočník Jablonce a české jedenadvacítky Tomáš Pekhart prožívá skvělé období. "Lvíčatům" vystřílel postup na mistrovství Evropy, daří se mu i v Jablonci. V online rozhovoru se čtenáři iSport.cz přiznal, že by se v budoucnu nebránil návratu do Slavie.Na co všechno nadějný forvard odpověděl?



Hodně otázek se točilo okolo Pekhartova odchodu ze Slavie. Útočník nezastírá zklamání z jednání klubu, ve kterém s velkým fotbalem začínal. Přesto na Slavii nezanevřel.

Proč tedy Eden za podivných okolností před půlrokem opustil? "Na podmínkách pro mě nebyl problém, spíš Slavia nebyla ochotná zaplatit částku, kterou Tottenham požadoval. Pak tam byly ještě nějaký osobní důvody," vysvětloval v online rozhovoru se čtenáři iSport.cz.

Situace, ve které se Slavia nyní nachází, Pekharta hodně mrzí. "Jednání Slavie nechápu, je mi jí trošku líto. Je škoda, že se klub zbavuje odchovanců, prodá je za pár korun a nakupuje drahé hráče, kteří se neprosadí. Teď už se vedení chová jinak, ale z odchovanců už ve Slavii skoro nikdo nezbyl," myslí si útočník Jablonce.

Nejlepší střelec české jednadvacítky by se nebránil případnému návratu do Edenu. "
Trošku mně zklamalo jednání některých lidí, ale na Slavii jsem nezanevřel. Budu rád, když se někdy do Slavie vrátím," přiznal Pekhart.

O případném zájmu Sparty netuší. "Četl jsem o tom akorát v novinách, konkrétně nic nevím. Ale momentálně má Sparta dost kvalitních útočníků, určitě tam nepůjdu."

V online rozhovoru odpovídal Pekhart také na dotazy okolo reprezentace, vztahu s Tomášem Necidem či případného dalšího angažná v zahraničí. Všechny odpovědi si přečtěte v záznamu CHATU.





Jablonecká posila Tomáš Pekhart.
Jablonecká posila Tomáš Pekhart.


Tomáš Pekhart s velkým fotbalem začínal ve Slavii, má za sebou i angažmá v anglickém Tottenhamu. V zimě přestoupil za 20 milionů do Jablonce, kde se stal nejdražší posilou klubu.

Vytáhlý útočník se s devíti góly stal nejlepším střelcem evropské kvalifikace U21. Historicky nejlepší kanonýr české jednadvacítky pálí i v lize, kde je se sedmi trefami v tabulce střelců na čtvrtém místě.

Jak prožíval postup na malé mistrovství Evropy? Pomýšlí na start v reprezentačním "áčku"? Proč odešel ze Slavie? Touží po dalším přestupu do zahraničí?

Tomáš Pekhart na tyto a další vaše otázky odpoví na portálu iSport.cz ve ČTVRTEK od 11:00. Dotazy však posílejte už nyní!
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud