26. února 2010 • 15:43

Hrubián Ovečkin. Po Jágrovi se vrhl na fanynku

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
14
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Že je Alexandr Ovečkin mezulán bez vychování, o tom se na olympiádě ve Vancouveru nepřesvědčil jen Jaromír Jágr. Ruská hvězda po vyřazení svého týmu napadla svou fanynku, která si ho troufla natáčet na kameru. Dívka vyvázla potlučená s modřinami.



Ruská fanynka, která za svými oblíbenci cestovala přes půl světa, si tohle už bude navěky pamatovat. Pokud se Ovečkinovi nedaří, není radno ho nijak provokovat. Nejlepší je jít mu úplně z cesty, rychle se někam schovat.

Jak se Ovečkin popral s fanynkou:

Hrubián Ovečkin nejenže zmasakroval Jaromíra Jágra, ale také si posvítil na svou (!) fanynku.
Video se připravuje ...

Bylo jen pár hodin poté, co Rusové dostali na olympiádě výprask od domácí Kanady. Ovečkin se loudavým krokem blížil k Ruskému domu, za cesty si s někým telefonoval. V tu chvíli si všiml fanynky, jak si ho filmuje svou malou kamerou.

„Zmiz! Okamžite toho nech! Co si kur... myslíš, že točíš?“ vyjela ruská primadona na dívku. Chvíli se s ní o kameru tahal, až nebohá slečna křičela: „Nezničte mi ji!“ Ovečkinovi při téhle pranici dokonce přišli na pomoc kamarádi.

Alexander Ovečkin poslal k ledu Jaromíra Jágra.Foto ČTK/AP

Za pár vteřin a bylo po všem. Otřesená fanynka si na svůj idol trochu poopravila názor, tím spíš, že byla po strkanici celá od modřin. Místo pomsty pak poskytla natočený materiál ruským novinářům.

Vstoupit do diskuse
14
Články odjinud


Články odjinud