Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

OKTAGON PROJEKT Y - 4. díl: Drsný vzkaz! Nehty si v kleci nalakuju na červeno... Aby ladily s krví!

Autor: rau

Ne, tohle není reality show pro bábovky! V PROJEKTU Y organizace OKTAGON MMA se dře na krev. A dvě Češky (Kateřina Klinderová a Ivana »Ivy« Hašková) i Slovenky (Petra Batthyanyová s Evou Borodáčovou) to už setsakramentsky dobře vědí!

Trenéři čtyřem budoucím bojovnicím nedají nic zadarmo! Krev, monokly, bolavé klouby. Ano! Tohle je smíšené bojové umění. „Na prvním tréninku mě všichni zbili. To, abych věděla, jestli tohle opravdu chci,“ vzpomínala Batthyanyová, nejdrobnější ze všech soutěžících! A jak sama tvrdí, absolutní sportovní antitalent.  

Do parády si ji den co den bere nesmlouvavý trenér Ilja Škondrič. „První trénink? Byla jako zrovna narozená žirafka. Při kotrmelci si skoro zlomila krk!“ popisoval. Ty časy už jsou ale definitivně pryč. Petra ho několikrát přesvědčila, že není žádné ořezávátko.

A to je dobře. „Protože na rozdíl od ostatních holek v Projektu Y je lehčí. Jedna ze soupeřek vypadá jako rotvajler a zbylé dvě jsou již dospělé žirafy,“ dodal kouč, jenž už svoji svěřenkyni nechtěně uspal. „A nejen pohledem,“ pousmál se populární slovenský herec a Petřin tatínek Peter.

Kdo vyhraje reality show OKTAGON MMA PROJEKT Y. Že by zlá holka ze Žiliny Eva Borodáčová?
Kdo vyhraje reality show OKTAGON MMA PROJEKT Y. Že by zlá holka ze Žiliny Eva Borodáčová?

Zarputilé Evě Borodáčové s přípravou pomáhá prvotřídní uzbecký bojovník Makhmud Muradov, partner zpěvačky Moniky Bagárové . Právě temperamentní rodačka ze Žiliny je dost možná největší favoritkou na konečné vítězství.

Aby ne, když je jejím vzorem šílená bojovnice. „Milovala jsem Xenu. Měla jedinou chybu; nebyla blondýna,“ směje se dívka s buldočí visáží. „Stále zůstávám ženou, která bude mít i v oktagonu namalované nehty. Akorát, že červeně… Aby to ladilo s krví…“