Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bláznivý den Krmenčíka: tři góly a strach o rodinu! Po bouračce auto na odpis, napsal

Autor: nem

Dlouho to byla pro rodáka z Kraslic neděle jako vymalovaná, jenže večer ho zaskočil mučivou úzkostí. Plzeňský bombarďák Michael Krmenčík (25) prožil bláznivý den. Poprvé měl svá zlatíčka manželku Denisu a dcerku Claudii na ligovém mači ve Štruncových sadech. Byl šťastný a pak trnul v obavách o ně. Bouraly v autě!

Aplaus a polibky

Ale popořádku. Střelec »Krmelec« nasázel v ligovém mači Mladé Boleslavi (6:1) hattrick a posílal svým holkám na ochoz polibky. Měl kliku střelce a i v tom, že ho sudí Příhoda neposlal předčasně pro sprchový gel za klukovské dupnutí na nohu protihráče Chaluše. Po zápase se vezl na vlně aplausu, vzal svoji pětiměsíční princezničku Claudinku premiérově na hřiště, a při rozhovoru dokonce i před kameru a mikrofon televize. Užíval si to, ale pak přišel zádrhel.

Manželka fotbalisty Plzně Michaela Krmenčíka Denisa
Manželka fotbalisty Plzně Michaela Krmenčíka Denisa

Auto na odpis

Zhruba hodinu po mači vyběhl zadumaný Michael z útrob stadionu ve Štruncových a na zvolání fanynky: „Gratuluju, Míšo,“ v letu odpověděl: „Děkuju, spěchám.“ V té chvíli zřejmě už věděl, že Denisa měla cestou do Prahy nehodu. Jeho rozkošná choť ji potvrdila na Instagramu obrázkem auta a slovy: „Moc děkuju všem za optání. Nic se nám nestalo a všichni jsme v pořádku. Míša si asi ve strachu pustil pusu na špacír celou Plzní.“

No pustil, protože jako táta a manžel holt ten strach měl. Naštěstí to odskákaly jen plechy káry a Michael Krmenčík mohl do éteru sociálních sítí s úlevou vyslat lehce žertovnou zprávu: „Holky jsou v pořádku. Jen ťukanec, auto na odpis."