Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Finská hvězda NHL smutní. Dceři při narození přestalo tlouct srdce

Autor: kal

Těžká rána v opravdu těžké době. Finský hokejista Mikael Granlund hrající v NHL za Nashville zažil během pandemie koronaviru rodinnou tragédii. Společně s manželkou Emmi přivedli v úterý na svět novorozenou dceru, která se však narodila bez srdečního pulsu. Smutnou zprávu zveřejnila Granlundova partnerka až v neděli, kdy na svůj Instagram umístila srdcervoucí fotku.  

"Náš malý andílek se narodil v úterý bez srdečního tepu. S nalezenou nadějí víme, že je tam nahoře a kouká na nás jako náš strážný anděl. Věříme, že všechno, co se děje, má nějaký důvod," napsala Emmi Granludová k fotce, na které drží ručku novorozené dcerky, kterou zradilo srdíčko.

Srdcervoucí fotku umístila na svůj Instagram manželka hvězdy NHL Mikaela Granlunda Emmi. Drží na ní ručku novorozené dcery, která však po narození nedýchala
Srdcervoucí fotku umístila na svůj Instagram manželka hvězdy NHL Mikaela Granlunda Emmi. Drží na ní ručku novorozené dcery, která však po narození nedýchala

Jakoby nestačilo, že celý svět nyní musí bojovat s virovou nákazou. Osobní život útočníka Mikaela Granlunda se otřásl v základech a ve velice těžkých časech. V době, kdy se kvůli novému koronaviru COVID-19 nehrají téměř všechny sportovní soutěže včetně NHL, však finský reprezentant bohužel jistě prožívá úplně jiné pocity než stesk po hokeji.

Strašná novina zasáhla Granlundovi fanoušky ze zámoří i Finska snad ještě víc než přerušení či úplné zrušení hokejové sezony. Na sociálních sítích se snaží truchlícím rodičům vyjádřit upřímnou soustrast a obrovskou podporu, aby zvládli až moc kruté časy.