Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejvíc sexy fanynka Evropy? Vnadná manželka Džemailiho to vyhrála na celé čáře

Autor: ija

Kdo je nejvíc sexy fotbalovou fanynkou Evropy? V Itálii o tom mají jasno. Je to manželka švýcarského reprezentanta Blerima Džemailiho, albánská modelka Erjona Sulejmaniová.  

 

 

Na trávnících letošního EURO byly k vidění rozhodně větší hvězdy než Blerim Džemaili, jeho manželka to ale na celé čáře vyhrála v hledišti.  Vnadná brunetka se teď dočkala oficiálního potvrzení, podle italské verze pánského časopisu GQ je nejvíc sexy fanynkou fotbalové Evropy.

Není divu, že devětadvacetiletá Sulejmaniová je na apeninském poloostrově tak populární, Džemaili momentálně působí v záloze Boloni a předtím hrál i za Janov, Parmu, Neapol a Juventus.

Manželka Blerima Džemailiho poutá v hledišti pozornost.
Manželka Blerima Džemailiho poutá v hledišti pozornost.

A není se ani co divit, že prestižní ocenění získala Erjona právě od GQ, pro magazín totiž nafotila pořádně sexy černobílé snímky.

Status nejatraktivnější fanynky si ale někdejší Miss Albánie a také světová Miss Bikini zasloužila zejména během evropského šampionátu ve Francii, kde byla ozdobou tribun. V náručí mívala synka Luana a na hrudi číslo 15, s nímž hraje její manžel. Toho teď v popularitě zřejmě předčí.