Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hvězdný sudí Webb má milenku z branže! Hráč ji sáhl na prso, hádal se s ní Guardiola

Autor: iSport.cz, bko

Manželství Howarda Webba je u konce. Bývalý rozhodčí, který řídil finále mistrovství světa i Ligy mistrů, opustil svou dlouholetou partnerku Kay a přestěhoval se za milenkou. Ta je dokonce z jeho branže.

Howard Webb v současné době propaguje svou autobiografii Man In The Middle (Muž uprostřed), největší pozornost na sebe ale upoutal něčím úplně jiným. Britský list The Sun informuje o tom, že pětačtyřicetiletý bývalý rozhodčí po 21 letech opustil manželku a přestěhoval se do Německa za milenkou.

Tou navíc je Bibiana Steinhausová, první žena mezi německými profesionálními sudími. Webb s ní žije teprve krátce, vše na ně prasklo, když ji nečekaně doprovodil na fotbalový turnaj v Dolním Sasku.

"Howard s ní rád tráví čas. Je jasné, co ho na ní přitahuje, je to krásná blondýna, navíc z branže. Mají se o čem bavit, protože Howard pořád miluje fotbal a roli rozhodčích v něm," řekl zdroj, který je oběma sudím blízký.

Oba milenci se své práci nevyhnuli kontroverzním situacím. Webb byl několikrát nařčen z toho, že při zápasech anglické Premier League pomáhá Manchesteru United, jako v roce 2009, kdy daroval Rudým ďáblům penaltu, která jim výrazně pomohla k titulu. Před dvěma lety pak nečekaně ukončil kariéru a přesunul se do funkcionářské role.

VIDEO | Obránce Herty sáhl nové Webbově milence nechtěně na prso

Jeho nová láska Bibiana se proslavila díky hádce s tehdejším trenérem Bayernu Mnichov Pepem Guardiolou. Známý je i šest let starý moment, kdy obránce Herty Berlín Peter Niemeyer německé rozhodčí nechtěně sáhl při utkání na prso.

Webb se ve své knize Bibianě nevěnuje, o manželce Kay, kterou nechal doma se třemi dětmi, už píše jako o uzavřené záležitosti. "Úspěch má svou cenu, a může změnit lidi i jejich životní situace, jak jsme s Kay zjistili. Ať už je budoucnost jakákoli, chci, aby věděla, že jsem vděčný za to, jak velkou roli hrála v mém osobním i profesním životě," píše bývalý rozhodčí.

Rozhodčí Bibiana Steinhausová si umí zjednat v mužském fotbale respekt
Rozhodčí Bibiana Steinhausová si umí zjednat v mužském fotbale respekt