Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slávista Van Kessel se svou modelkou: Lyžovačka na Špičáku, pak šup na Bali!

Autor: bko

Ve fotbalové Slavii, do které přicházel jako velká posila, na podzim cestoval nakonec spíš mezi lavičkou a tribunou, jak to bude mít Gino van Kessel na jaře, se teprve uvidí. Cestování má nicméně nizozemský útočník hodně rád - a se svou přítelkyní, modelkou a životní koučkou Debbie Dhillon to rád dokazuje na sociálních sítích.

Jako od nejdražší letní posily se od Gina van Kessela ve Slavii čekalo hodně, zatím to ale nebylo úplně ideální. V Praze se ovšem Nizozemec, který před tím působil v Trenčíně, zabydlel rychle. I se svou přítelkyní, Debbie Dhillon.

I v Praze se dá užívat letního počasí, což Gino van Kessel a jeho Debbie rádi dokazovali
I v Praze se dá užívat letního počasí, což Gino van Kessel a jeho Debbie rádi dokazovali

Krásná rodačka z Alkmaaru, kde Gino také hrával, vystavovala své tělo pozdně letnímu sluníčku ve Žlutých lázních či na lodičce v centru Prahy, pár se vracel i na Slovensko. Po skončení podzimní části ligy pak spolu dokonce vyrazili na hory - Debbie si zalyžovala na železnorudském Špičáku, o tom, jestli (od klubu možná zakázaný) sport provozoval i fotbalový útočník, fotografické důkazy nezveřejnili.

Jasné je nicméně to, že po týdnu přeci jen nabrali kurz, se kterým se u sportovců a modelek očekává víc.  V úterý už se totiž chlubili snímkem z oblíbené turistické destinace na Bali. A Debbie, která se před dvěma roky umístila třetí v nizozemském kole soutěže Next Top Model, to zase zatraceně slušelo.

RENTGEN: V čem je problém slávistické posily Van Kessela
Video se připravuje ...

Slavia - Zlín: Van Kessel si našel odražený míč a propálil Dostála. Slavia žije
Video se připravuje ...