Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čech a spol. vstřebávali porážku na kabaretu. Manželky je hlídaly

Autor: med

První ligová porážka po 14 zápasech? Ztráta na první Chelsea šest bodů? To šlo v kádru Arsenalu den po utkání s Evertonem stranou. „Kanonýři“ měli vánoční večírek - a tak místo truchlení vzali své partnerky a společně vyrazili na kabaretní představení. A nechyběl ani český brankář Petr Čech s manželkou Martinou.

Stranou zpackaný úterní duel. Ten se fotbalistům Arsenalu opravdu nevyvedl. Po obratu Evertonu poznal ligovou porážku poprvé po dlouhé sérii 14 zápasů. Před zápasem s Manchesterem City nic příjemného.

A tak si tým ve středu uspořádal vánoční večírek. I proto, aby měli hráči jiné myšlenky a neřešili bodovou ztrátu na první Chelsea, vyrazili na kabaretní představení La Soiree.

Český pár Petr a Martina Čechovi
Český pár Petr a Martina Čechovi

A tak brankář Petr Čech , obránce Laurent Koscielny či letní posila z bundesligy Granit Xhaka vzali své partnerky a vyrazili s nimi do společnosti.

Na „ocet“ ale zůstalo hned několik borců. Namátkou například němečtí fotbalisté Mesut Özil a Per Mertesacker, kteří své drahé polovičky nechali doma. Autor jediného gólu do sítě Evertonu Alexis Sánchez dokonce nedorazil vůbec.