Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

FOTO: Ouva! Tohle umí sporťák Pouva

Autor: Blesk Ondřej Michálek

Moderátor Sportovních novin na Nově Martin Pouva (47) se po boku přítelkyně Petry (26) pouští do odvážných věcí! V ateliéru ti dva nafotili odvážné akty. „Má to být hezká památka. Až zestárneme, budeme se na to dívat a říkat si, jak jsme byli pěkní,“ povídal Pouva, trochu zaskočený tím, že se eroticky laděné snímky dostaly do redakce Blesku. „Bylo to jen pro nás. Ještě jsme ani nestihli udělat obrázek, který si dáme na stěnu, a je to v Blesku…“

Blesk.cz Pouvovi táhne na padesát, ale k pózování v ateliéru se nechal přemluvit. „Pro Petru to nebylo nic nového, pro mě ano. A věřte, že to byla hrůza, opravdu únavné. Fotilo se asi šest hodin, každá pozice snad padesátkrát. S výsledkem jsem ale spokojený, jsou to hezké obrázky,“ přiznal.

Pokud jde o výběr toho, co se u Martina a Petry objeví v bytě na stěně, projevuje on daleko větší ostych nežli ona.

Pouva se má čím chlubit.
Pouva se má čím chlubit.

„Petra vybrala jeden z nejodvážnějších snímků. Ten já bych dal maximálně do ložnice, kam návštěvy obvykle nechodí,“ tvrdí Pouva.

„Vždyť tam není nic vidět,“ oponuje mu přítelkyně. „Já nevím, ale prsa tam podle mě najde každý…“ reaguje Martin.

„No on se dlouho bránil i focení. Ale já jen chtěla mít něco pěkného,“ vypráví Petra. Na to už není protiargument, Pouvovi se totiž i ten nejodvážnější snímek líbí.

858234:gallery:true:true„Faktem je, že s Petrou jsem začal nový život a jsem momentálně nejšťastnější v životě. Mrzí mě jen to, že nemohu být se svými syny – jsou u matky. Petra mě vlastně udržuje pořád mladým, je to živel. Něco takového jsem fakt nikdy nezažil. Jsem moc rád, že jsem jí našel,“ vyznává ji i po 1,5 roku trvajícím vztahu lásku.

Přitom už byl pomalu »chlap na odpis«, koncem ledna 2009 v práci na Nově zkolaboval kvůli přepracování a strávil pár dní v nemocnici.

Fotky jsou vlastně obrázkovým stvrzením jejich lásky. Pouva se mezitím stačil rozvést s exmanželkou stejného jména, s níž má dva syny.

Jeho nová Petra má v péči svého čtyřletého syna, všichni tři nyní žijí v pronajatém bytě v Praze.

Petra má syna, ale vdaná nebyla

● Petře Friedlové je 26 let, pochází z Leštiny (vesnička u Zábřehu na Moravě)

● S Martinem se seznámili na módní přehlídce v Itálii, kde ona předváděla šaty a on tam byl soukromě

● Nebyla nikdy vdaná, vychovává 4letého syna Dominika, stará se o otce a mladšího bratra

● Vydělává si modelingem, pracovala v Itálii, Německu, Slovinsku – přehlídky, reklamy, klipy

● Nafotila i pár odvážných fotografi í. Momentálně začíná kariéru v Česku.

● Je 180 centimetrů vysoká a její míry jsou 90-58-90