Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Svůdná Larissa opět slibuje: Vyhrajte, svléknu se!

Autor: bko

V téměř mrazivém argentinském Santa Fe sice musí své vnady zakrývat více, než je zvyklá, ale poznávací znamení možná nejznámější fotbalové fanynky na světě zůstává stále stejné. Larissa Riquelme fandí Paraguaji na Copě Américe s mobilem zastrčeném v záňadří. A opět slibuje, že pokud její miláčci dokáží jihoamerický šampionát vyhrát, uvidí ji všichni úplně nahou...

Určitě si ji pamatujete, i pokud jste z loňského mistrovství světa neviděli ani minutu fotbalu. Krásná paraguajská fanynka s bujným poprsím o sobě dokázala dát pořádně vědět a rázem se stala miláčkem médií po celém světě, který poté oblétly i její lechtivé fotky.

Svou sázku, že poběží nahá přes náměstí, sice splnit nemusela, protože Paraguay šampionát překvapivě nevyhrála, ale Larissa se svlékla stejně. Možná proto, aby to fanouškům nebylo líto.

Larissa Riquelme se svlékla pro brazilský magazín Playboy.
Larissa Riquelme se svlékla pro brazilský magazín Playboy.

Od té doby už ale uplynul rok a je třeba se zase trochu připomenout. Riquelme se evidentně spolehla na už jednou vyzkoušený recept. A tak ji zase můžete vidět s telefonem mezi prsy, tentokrát ale přímo na stadionu v argentinském Santa Fe.

Nejvěrnější fanynka. Larissa uvádí... Riquelme se umí ukázatFoto Reuters

Ačkoliv je na místě pořádná zima, své vnady nechává vyniknout stejně jako před rokem. Jen k tomu má ještě bundu a bílý baretek. A taky vlajku s nápisem "Nejvěrnější fanynka, Larissa uvádí".

Jako podporu svým hochům z Paraguaje také zopakovala svůj loňský slib. Pokud turnaj vyhrajete, svléknu se pro vás a všechny fanoušky. Po úvodní remíze 0:0 s Ekvádorem a před sobotním duelem s Brazílií to ale vypadá, že se zase svlékne spíš jen pro peníze od nějakého časopisu...