Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy hrátky na pláži? Ronaldo je dobře zná!

Autor: spo

Objektivy fotoaparátů Cristiano Ronaldo přitahoval jako jeden z nejtalentovanějších fotbalistů posledních let vždy. A když sláva portugalského kanonýra vystoupila z fotbalových trávníků do záře reflektorů světa celebrit, papparazziové se mohli přetrhnout, aby přinesli čtenářům ty nejintimnější detaily Ronaldova soukromého života. A kde lépe nějaké ulovit než na pořádně žhavé letní dovolené.

Naposledy se o tom Cristiano Ronaldo mohl přesvědčit se svou snoubenkou Irinou Šajkovou před několika dny. Zřejmě hormony a zamilovaností ovlivněný páreček si dopřával až erotické hrátky na pláži v Algarve. A nenechaví fotografové při tom nemohli chybět.

Jenže to není zdaleka poprvé, kdy čtyřiadvacetiletého kanonýra Realu Madrid načapali opalujícího se po boku nějaké krasavice. Ať už v luxusním a exotickém letním resortu nebo na obyčejné sluncem prohřáté pláži rodného Portugalska.


Častým terčem zájmu senzacechtivých novinářů začal být Cristiano v době, kdy randil s prsaticí Nereidou Gallardo. Před třemi roky si španělská modelka se svým miláčkem vyrazila na Sardinii – a hned byl oheň na střeše. Ronaldo ukázal dotíravým novinářům prostředníček, dovolená byla nenávratně zkažená a za krátkou dobu skončil i vztah s Nereidou.

Není divu, že na Ronalda chtěla nadprůměrně vybavená modelka co nejdříve zapomenout. "Ani v posteli není žádná extratřída," nebrala si servítky při vzpomínce na jejich vztah.

Bývalá Ronaldova přítelkyně Nereida Gallardo
Bývalá Ronaldova přítelkyně Nereida Gallardo

To se svou nynější láskou Irinou Šajkovou si Cristiano užívá větší pohodu a romantiku. Loni v květnu tenhle zamilovaný pár trávil společnou dovolenou na luxusní jachtě ve vodách okolo Korsiky. Nic náročného, jen takový malý třídenní relax. Který fotbalového Adonise vyšel na v přepočtu milion a půl korun.

Opáleného šutéra tehdy fotografové zachytili, jak dopřává své snoubence škádlivou sprchu. "Irina se nemohla přestat smát, když Ronaldo mával tou hadicí," popisoval tehdy jeden svědek zamilovaných hrátek. Snad měl na mysli hadici sprchovou...


Po boku Iriny vstoupil Cristiano i do nového roku. A hned úspěšně. V bělostném dresu Realu Madrid sázel jeden gól za druhým. Zřejmě i proto, že mohl se svou ruskou milenkou uletět před lednovými teplotami na Maledivy a nabrat tam síly. Ve snaze skrýt se před nechtěnými návštěvníky si dokonce za více než milion korun pronajali soukromý ostrov!

Marně. I na ostrově nepřístupném pro nezvané návštěvníky je papparazziové vystopovali. Na svých snímcích zachytili hvězdný pár ve velké pohodě. Klídek, relax a sluníčko. Takřka rodinná dovolená. Vždyť není divu, Irina si před nedávnem vybrala svatební šaty a obřad je na spadnutí!