Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ještě jednou: Drulák nemá č****a, hecoval kapitán Rosický

Autor: nap

VIDEO - V úterý večer si čeští fotbalisté zajistili s definitivní jistotou účast na mistrovství Evropy v roce 2012 v Polsku a Ukrajině. A jak se patří, pátou účast na evropském šampionátu v řadě také patřičně oslavili. Bohužel až příliš. Popěvkem "Drulák nemá č****a, si vyřizovali účty s bývalým českým internacionálem, který kritikou na národní mužstvo v předcházejících zápasech nešetřil.

Euforie českých fotbalistů je pochopitelná. Kvalifikační skupinou se víceméně protrápili, účast v baráži si zajistili až v posledním utkání s Litvou a především remízou ve Skotsku, ke které ji navíc pomohla nafilmovaná penalta v poslední minutě zápasu od Rezka.

A tak se není čemu divit, když po barážové bitvě s Černou Horou bujaře slavili úspěch. Po většinu dvouletého kvalifikačního cyklu se na ně často valila kritika, v které si vzal hlavní slovo bývalý útočník národního týmu Radek Drulák.

Ten si vzal na paškál zejména kouče Michala Bílka, kterého označil za nekompetentního vést reprezentaci. Niť suchou nenechal ani na trápícím se Milanu Barošovi. S příliš slušnými výrazy si bývalý ostrostřelec hlavu příliš nedělal.

VIDEO: Postupovým "oslavám" velel kapitán Rosický

\\\\\"Oslavným\\\\\" chorálům velel kapitán Tomáš Rosický
Video se připravuje ...


A tak mu to jeho následovníci po postupu na EURO s gustem vrátili. Sprostým popěvkem "Drulák nemá č****a" se příliš netajili. Není proto divu, že netradiční oslava nezůstala bez povšimnutí. A jako "správný" kapitán se dirigentské taktovky ujal Tomáš Rosický.

Své spoluhráče vedl se stejnou jistotou, s jakou si počínal i na hřišti. Bohužel tentokrát jeho role vůdčí osobnosti nezůstane činem, na který by mohl být záložník Arsenalu příliš hrdý.

Čeští fotbalisté slavili postup na EURO i pokřikem \\\\\"Radek Drulák nemá ču****!\\\\\"
Čeští fotbalisté slavili postup na EURO i pokřikem \\\\\"Radek Drulák nemá ču****!\\\\\"