Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Manželka o Čontofalském: Pije klidně tři měsíce v kuse. A bije mě!

Autor: Petr Žaloudek (Blesk)

Když si gólman fotbalové Slavie Kamil Čontofalský (33) před týdnem vyšel na rande s modelkou Dominikou Sedláčkovou (27), jeho manželka Vladimíra ani nebyla překvapená. Kvůli mnoha románkům a přílišné náklonnosti k alkoholu se s ním už půl roku rozvádí. Proces to bude zřejmě dlouhý jak kvůli trojici dcer, tak kvůli penězům. Žena bývalého slovenského reprezentanta navíc tvrdí, že fotbalistovi není domácí násilí.

Problémy u Čontofalských začaly před čtyřmi lety po narození třetí dcery. „Náš vztah se pošramotil. Něco jsem se dověděla a s tím zmizela důvěra,“ řekla Vladimíra Blesku.

Největší problémy ale přišly až po žádosti o rozvod. „Pro ten jsem se rozhodla, protože manžel se propíjel z jednoho dne do druhého. Když měli ve fotbale pauzu, celé tři měsíce prakticky propil. Nebyl den, kdy by si hned ráno nedal pivo,“ tvrdí paní Čontofalská a dodává: „Řekla jsem si, že takhle žít prostě nebudu.“

Kromě toho, že Kamil prý i nadále hodně pije, domů do Tehova u Říčan si často vodí společnost.

„O víkendech jezdím s dětmi k rodičům. Když se vrátíme, je evidentní, že tam někdo byl. Nacházím prázdné flašky, propálený koberec, naše fotky a fotky dětí otočené ke zdi,“ popisuje Vladimíra.

Právě o to, kdo se bude o čtyřletou a dvě sedmileté dcery starat, vedou největší spory. „Připadá mi směšné, že Kamil bojuje o to, aby dostal děti do střídavé péče. Nikdy se o ně nestaral, nikdy neměl všechny tři na víc než jeden den. Holky nevidí týden a vůbec mu to nevadí,“ stěžuje si manželka.

Při svatbě před sedmi lety to vypadalo jako idylka. Teď se Kamil Čontofalský s manželkou Vladimírou nemůžou ani cítit
Při svatbě před sedmi lety to vypadalo jako idylka. Teď se Kamil Čontofalský s manželkou Vladimírou nemůžou ani cítit

Vzhledem k tomu, že soud rozhodl o její žádosti o předběžné svěření dětí do péče negativně, přes týden žije s brankářem Slavie ve společné domácnosti. Ten podle Kláry Samkové, právní zástupkyně Vladimíry, někdy používá k řešení sporů i násilí.

„Paní Čontofalská byla fyzicky napadena před dětmi, které se už otce bojí, hází s ní o zem, je sprostý a psychicky ji deptá,“ tvrdí Samková.

Policie, která v domě musela zasahovat v září, však násilí nevyšetřuje. „Říkají, že dokud ji nezmlátí tak, že to bude vidět, tak oni nemohou nic dělat,“ doplnila advokátka.