Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Řepka zrušil manželce přístup k účtům. Rozvod se potáhne dlouho

Autor: zal

Některá manželství jsou rozvedená za pět minut. To ale nebude případ fotbalisty Tomáše Řepky a jeho manželky Renáty. Důvod je prostý - bývalí partneři se nedokážou shodnout na tom, kdo svazek zničil. Je tak naprosto nereálné, aby se rozvod dotáhl do konce už v únoru, na kdy je naplánované další soudní stání.

null:gallery:false:false:false

„Chtěli jsme se dohodnout, že příčiny rozvratu manželství byly oboustranné. Paní Řepková ale tvrdí, že to bylo jednostranné,“ vysvětluje Dalila Pelechová, právní zástupce hráče z Letné.

„Moje klientka se o pana Řepku starala 16 let, tedy i v době, kdy byl ještě chudý fotbalista. On ji teď opustil,“ nabízí svou verzi Miroslav Duda, který zastupuje Renátu.

Duda dále uvádí důvod, proč nechtějí přistoupit na dohodu. „Zrušil jí přístup k milionovým účtům, proto jsme žádali o výživné pro manželku. To by v případě uznání své části viny nedostala,“ říká Duda a včerejší líčení označuje za velice smutné.

Vzhledem ke sporu tak začne soud dokazovat příčiny rozvratu manželství.

Zatímco Duda počítá s tím, že bude předvolána řada svědků, Pelechová by se této možnosti raději vyhnula. „Nechceme je předvolávat, aby to neublížilo paní Řepkové,“ tvrdí.

Renáta Řepková a Tomáš Řepka čekají před soudní síní, ve které se projednával jejich rozvod
Renáta Řepková a Tomáš Řepka čekají před soudní síní, ve které se projednával jejich rozvod