Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podívejte se na českou Sexy ligu: Souboj krásných těl a odřenin

Autor: frc

FOTO, VIDEO – Sport, u kterého je vždycky na co koukat. V Česku se včera v Tipsport Aréně premiérově představil fenomén jménem sexy ragby. Tvrdá hra v podání křehkých a atraktivních dívek, které jsou oblečené jen v tom nejnutnějším.

Kdo si myslel, že už se v dnešní době nedá vymyslet atraktivní sport, byl na velkém omylu. Sexy ragby, které se včera poprvé představilo i v Česku, zaručeně zaujalo minimálně mužskou část publika.

V pražské Tipsport Areně včera na kombinaci tvrdé řežby a show dorazilo šest tisíc diváků, včetně velkého počtu žen.

Více než sto dívek, které se rozdělily do osmi týmů s názvy jako Dragons, Cowgirls, Gladiators či Army Queens, muselo projít už před pár měsíci úvodním castingem.

Tam se hodnotil především vzhled a v pokynech bylo uvedeno „dostavte se v sexy oblečení“. Proto se po ploše proháněly zejména modelky a sportovkyně s vypracovanými těly.

„Podstatné ale bylo i to, jak umíme běhat a házet nebo chytat míč. V dalším tréninku jsme chodily i na judo, abychom se naučily padat,“ říkala 20letá Denisa Křížová z týmu Pirates, která dříve hrála volejbal.

Její tým sice v pavouku vypadl už ve čtvrtfinále, ale na výsledku až tak nezáleželo. Na hřišti 40x20 metrů šlo hlavně o show. Zápas trval dva šestiminutové poločasy a bylo relativně jedno, když se zkazila přihrávka nebo nevyšla kombinace.

Jako na spartakiádě. Jen toho oblečení ubyloFoto Alan Homolka (Blesk)
Sličné mladé dívky byly nalíčené, mely nalakované nehty a během duelů kouřily na chodbách cigarety. Na hřišti však ani náhodou nepředváděly jen promenádu v plavkách.

K vidění byla řada ostrých soubojů. Jedna sličná blondýnka po zápase do šatny odcházela s monoklem, další si zase prohlížely odřeniny z pádů a skluzů na umělou trávu.

„Na každém tréninku se někdo zraní, vyvrtne si kotník nebo se hodně odře,“ tvrdila 20letá Dominika.

VIDEO: Nechte se nalákat na drsné i žhavé zápasy Sexy ligy!

„Jsem nadšený z toho, že to vzniklo a přišlo tolik lidí. Trenéři holek jsou zkušení ragbisti a hra je pěkná,“ uvedl i legendární český hráč Jan Macháček, jenž se představil ve vložené exhibici v dresu Slavie proti Spartě.

Jaké pocity asi právě zažívá míč?Foto Barbora Reichová (Sport)
Sexy liga měla promyšlený scénář. Týmy dokonce tančily před každým soubojem po vzoru slavných mužských reprezentací tanec haka. Provedení bylo originální – kombinace lechtivého tance a nejrůznějších pokřiků.

Například celek Angels nesliboval soupeřům smrt a utrpení, jak bývá v ragby obvyklé, ale místo toho sličné dívky všem sdělily, že mají prsa i zadky, přičemž se vždy po svém „náčiní“ pořádně poplácaly nebo s ním zavrtěly.

„Nazvala bych to tak, že děláme zábavný sport. Když se to hraje pořádně, dost to bolí. Lidi se určitě přišli podívat hlavně na to, jak vypadáme, ale doufám, že byli překvapení i z toho, jak hrajeme,“ dodala sexy ragbistka Dominika.

Rozpis dalších turnajů netradiční ligy bude vypsán v nejbližších dnech. Show navštíví kromě Prahy i Brno, Ostravu, nebo Bratislavu.

Sexy liga nabídla skutečně atraktivní podívanou
Sexy liga nabídla skutečně atraktivní podívanou