Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Hvězdný rozchod! Maradonova dcera opouští útočníka Agüera

Autor: bkt

V posledních letech byste těžko hledali hvězdnější pár! Když si obletovaný fotbalista Sergio Agüero v únoru 2009 vzal dceru argentinské fotbalové modly Diega Maradony Gianninu, byla to velká událost. Idylka však nevydržela dlouho. Giannina, která má s mladým Argentincem syna Benjamina, promluvila o rozchodu!

A rázem je všechno jinak. Třiadvacetiletá dcera fotbalové legendy Diega Maradony Giannina potvrdila na internetu zvěsti o tom, že s hvězdou Manchesteru City Sergiem Agüerem už dál žít nebude.

"Prožili jsme obtížný rok. Čím dál častěji jsme měli odlišné názory. Nyní žijeme odděleně každý sám," nechala se slyšet Giannina.

V novinách se objevily spekulace, že útočník ukončil vztah s nejmladší Maradonovou dcerou kvůli jejímu špatnému životnímu stylu.  Není žádným tajemstvím, že Giannina až příliš často vymetala večírky.

Naproti tomu, byl Agüero také spojován s šestadvacetiletou argentinskou zpěvačkou Karinou Tejedou. Ta však razantně popřela, že by s fotbalistou udržovala milenecký vztah.

Ať měl na rozchodu větší podíl Agüero nebo jeho krásná manželka, jejich společné soužití je již minulostí... Co tomu řekne Agüerův tchán Maradona?

Sergio Agüero se svým synem Benjaminem
Sergio Agüero se svým synem Benjaminem