Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Jágr letěl bez přítelkyně: Není to jednoduchý, ale jsou horší věci

Autor: bko

VIDEO | Jaromír Jágr se v listopadu rozešel se svou přítelkyní Innou Puhajkovou. Po šesti letech. Na svou další zámořskou štaci v Dallasu tak po hodně dlouhé době vyrážel ve čtvrtek ráno z pražského Letiště Václava Havla sám. "Není to jednoduchý, hlavně když jedu do neznámého prostředí," nechal se slyšet nejlepší Evropan v historii NHL.

"Navykl jsem si tu na kamarády, na pohodu, hodně času jsem trávil s rodiči," popisoval Jaromír Jágr, jak trávil čas po svém rozchodu. Vedle toho ale také zvládl pobláznit svým hokejovým uměním celou zemi. Za své Kladno nasbíral ve 34 zápasech 57 bodů za 24 gólů a 33 asistencí.

I díky hokeji ale na své trápení mohl rychleji zapomínat. "Je to změna, ale v životě jsou horší věci," okomentoval Jágr svůj sólo odjezd Jágr.

 Ten si také musel sám nachystat věci k odletu, a protože v úterý překvapivě ještě hrál za Kladno a ve středu ještě řešil chod klubu ve své nepřítomnosti, na balení padla celá noc na čtvrtek. "Nespal jsem, ale snad to doženu v letadle," nedělal si z deficitu hlavu.

Jaromír Jágr odletěl ve čtvrtek ráno vstříc dalšímu dobrodružství v NHL...
Video se připravuje ...

Za své dvě tašky musel letecké společnosti něco doplatit, nedopadl prý ale jako kolega Ondřej Pavelec, který navíc platil 100 dolarů (asi 2 000 korun). "Ten to ale platí za svou váhu!" smál se Jágr. "A možná letos platil ještě víc než 100 dolarů," usmívala se posila Dallasu.

Cílová adresa je jasná, Dallas Stars už se na svou novou hvězdu Jaromíra Jágra těší...
Cílová adresa je jasná, Dallas Stars už se na svou novou hvězdu Jaromíra Jágra těší...