Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hokejový mistr světa Petr Průcha: Sbalil bejvalku fotbalisty Kadlece!

Autor: Tomáš Pokorný

Hokejista, fotbalista... Srdce si nevybírá! Sexy blondýnka Nicole Novotná (23) má po rozchodu s obráncem fotbalového nároďáku Michalem Kadlecem (28) novou lásku – hokejového mistra světa Petra Průchu (30).

Dcera fotbalového internacionála a sparťanské legendy Jiřího Novotného ještě v létě fandila na EURO v Polsku v Kadlecově dresu českým fotbalistům. A jako začínající novinářka psala pro čtenáře Blesku deníček s postřehy ze zákulisí.

Rozchod měsíc po EURO

Jenže měsíc po turnaji se sympatický pár rozešel. „Jsme teď od sebe, čas ukáže, jestli to tak bude,“ prohlásila tehdy půvabná Nicole. V jejím hlase zněla naděje, že se možná dají s Michalem, který hraje za německý Leverkusen, zase dohromady.

Jenže život nabral úplně jiný směr! A teď už její srdce patří Petru Průchovi, mistru světa z roku 2005, který nyní bojuje v play off hokejové KHL za ruský Petrohrad.

 „Nebudu se k tomu vyjadřovat, to je naše soukromí,“ řekla Blesku Nicole. Vztah s hbitým útočníkem, který kdysi válel i po boku Jágra v NHL v dresu New Yorku Rangers, je teprve na začátku.

Létá často do Ruska

Nicole už však několik měsíců Průchu pravidelně navštěvuje v Petrohradu, což dokazují i fotky z tamní haly, které přišly do redakce Blesku.

Tahle fotka unikla z archivu Petra Průchy a Nicole Novotné.
Tahle fotka unikla z archivu Petra Průchy a Nicole Novotné.