Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hokejista se opil a vloupal do domu. Napálím ti kulku do hlavy, řekl majitel

Autor: mto

To, že hokejistu na ledě dostihne zákon, se občas stane každému. Nadaného Kanaďana Scotta Timminse, který v NHL patří Floridě a hraje v AHL za San Antonio, teď ale nejspíš dostihne zákon opravdový. Třiadvacetiletý centr se totiž ve značně podnapilém stavu vloupal do cizího domu a tam usnul na gauči. A mohlo být ještě hůře.

Celá událost se stala v pondělí večer. Autor jedné branky v NHL při nočním tahu mírně narušil životosprávu, notně přebral a rozhodl se složit hlavu v domě jistého Benjamina Garzy. Doma ale byla jen jeho žena.

"Ptala jsem se ho, co je zač a řekla jsem mu, ať kouká vypadnout," vyprávěla pro televizní stanici KENS5 v San Antoniu obyvatelka domu. Odpověď ale byla rychlá a stručná.

"Kdo jsem? S tím si nedělejte starosti," řekl prý Timmins a spokojeně pokračoval v odpočinku. Vskutku příjemná návštěva.

Historka ale moc nepotěšila Benjamina Garzu, majitele obydlí. S ním by prý tak lehce nevyšel. "Máš kliku, že jsem tam nebyl já, protože bych ti vpálil kluku mezi oči a skončil bys," ukázal pohostinnou povahu Garza v rozhovoru pro stejnojmennou televizi.

Minimálně díky podobným prohlášením by kdokoliv v San Antoniu měl asi příště pití alkoholu zvážit.

Celá situace skončila útěkem ženy s třemi dětmi zadním vchodem. Odtamtud zavolala na vetřelce policii, která zjistila, že hokejový profesionál byl v tak špatném stavu, že se neudržel na nohou a nedokázal si ani vzpomenout, jak se do domu dostal...