Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Soukalová jako Bond Girl! Zpívala špionovi, který miluje biatlon

Autor: nit, iSport.cz

Biatlonistka Gabriela Soukalová si zazpívala titulní song v bondovce! Zlatý hlas blonďaté krásky zazní v předělávce známé písně z dvanáctého filmu s agentem 007 Jen pro tvé oči (For Your Eyes Only), kterou nahrála pro špionský film, kde si sama s ostatními hvězdami světového biatlonu zahrála!

„Mě to hrozně bavilo,“ popisuje česká biatlonistka Gabriela Soukalová vznik krátkého snímku s názvem Špion, který miloval biatlon. Tuhle poctu všem bondovkám natočila česká hvězda s partou dalších slavných biatlonistů a sportovci se „na place“ opravdu odvázali.

„Bylo zajímavé sledovat, jak se točí s ostatními herci kolem nás. Ty scénky v restauraci i ty další, to bylo z mého pohledu moc zajímavé. Já jsem si  strašně užívala, že se na tom mohl člověk aktivně podílet.“

VIDEO: Slavná píseň v podání Gabriely Soukalové

Soukalová ve filmu vystupuje jako zpěvačka Bond Bandu. Objeví se v úvodní scéně v restauraci, její hlas doprovází i závěrečné titulky. V nich se objeví i další čeští reprezentanti Jaroslav Soukup a Zdeněk Vítek.

Vedle nich si ve snímku zahrají i prvotřídní biatlonové hvězdy v čele s Martinem Fourcadem, Simonem Fourcadem, který hraje Bonda, Kaisa Makarainenová, Miriam Gössnerová nebo Ole Einar Björndalen.

VIDEO: Špion, který miloval biatlon 

„Byť je to menší role, bylo mi ctí zahrát si s takovými osobnostmi, jakými jsou Martin Fourcade, Simon Fourcade, Kaisa Makarainen, a s ostatními, kteří tam účinkují,“ řekla Soukalová. „Vznikalo to v Oslu v prostorách restaurace, potom i v Soči.“

Píseň For Your Eyes Only v originálním snímku z roku 1981 zazpívala skotská zpěvačka Sheena Easton a předělávka od Soukalové není jedinou muzikální zkušeností půvabné sportovkyně.

Před lety natočila videoklip Scarborough Fair, letos zazpívala divákům v Novém Městě na Moravě na závěr mistrovství světa hit Don't Speak a o víkendu se nechala na tiskovce v Chanty Mansijsku přemluvit, aby zazpívala úryvek Gershwinova slavného songu Summertime.

Blonďatá hvězda biatlonu Soukalová se po úspěších už těší na odpočinek i na trénink
Blonďatá hvězda biatlonu Soukalová se po úspěších už těší na odpočinek i na trénink