Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vonnová se Woodsovi smála kvůli nevěrám. Teď s ním začala chodit!

Autor: nit

Americká sjezdařka Lindsey Vonnová se před třemi lety spolu s celým světem dobře bavila sexuální aférou golfisty Tigera Woodse a veřejně si z něho tropila žerty. Časy se ale mění. Oba slavní sportovci na Facebooku potvrdili, že tvoří pár.

V únoru 2010 byli oba na opačných koncích spektra. V okamžiku, kdy Lindsey Vonnová přišla v americkém domě ve Whistleru mezi novináře, měla za sebou během olympiády ve Vancouveru zlatou medaili ve sjezdu. Woods zrovna pronášel prohlášení, v kterém se celému světu omlouval za svůj sexuální skandál, který ho pohltil o tři měsíce dřív.

„To musím vidět,“ prohlásila Vonnová a když na obrazovce viděla zlomeného Woodse, před novináři žertovala, že by s ním ráda účinkovala v pořadu Saturday Night Live. Před žurnalisty paradovala Woodsův vážný omluvný hlas, než se rozesmála: „Je něco, co o mě nevíš. Tigere, jsi můj idol a já mám taky sexuální problém.“

Po třech letech je všechno jinak. Dvě americké ikony profesionálního sportu jsou spolu. Woods i Vonnová to potvrdili na Facebooku a ukončili tak několikatýdenní nejistotu, kdy se jejich vztahu spekulovalo.

„Myslím, že to nebylo dobře utajené tajemství, ale ano: Chodím s Tigerem Woodsem,“ napsala Vonnová na své facebookové stránce. „Náš vztah přerostl v minulých měsících z přátelství v něco víc, což mě dělá velmi šťastnou.“

Vztah na své facebookové stránce potvrdil i Woods. „S Lindsey jsme už nějakou dobu přátelé, ale v posledních několika měsících jsme si stali velmi blízcí a teď spolu chodíme,“ napsal Woods.

Hvězda bílých svahů Lindsay Vonnová bývá ozdobou i na společenských akcích
Hvězda bílých svahů Lindsay Vonnová bývá ozdobou i na společenských akcích

Oba slavní sportovci mají za sebou nevydařená manželství. Woods byl ženatý se švédskou modelkou Elin Nordegrenovou, ale rozvedl se s ní v roce 2010 poté, co se provalily jeho mnohočetné nevěry. Vonnová, vlastním jménem Kildowová, si v roce 2007 vzala svého trenéra Thomase Vonna. Před šestnácti měsíci se ale rozvedli.

O jejich možném vztahu se spekulovalo několik měsíců. Zvlášť poté, co Woods poslal pro Vonnovou soukromé letadlo, když se vážně zranila na únorovém mistrovství světa ve Schladmingu.