Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tenisová krása! Wozniacká ukázala podprsenku i kalhotky s vlastním jménem

Autor: nit

VIDEO | Bývalá ženská tenisová jednička Caroline Wozniacká je sice v současnosti až na devátém místě světového žebříčku, mimo kurty se však dvaadvacetileté Dánce daří. Ve spolupráci se společností JBS Wozniacká prezentovala vlastní kolekci spodního prádla, která jde do světa s heslem: Tohle jsem já!

Dánka se na nedávném megaturnaji v Indian Wells dostala až do finále, kde však hladce podlehla Rusce Marii Šarapovové.

Focení i natáčení své kolekce si ale přítelkyně britského golfisty Roryho McIlroye naplno užila.

Před aparáty se ukazovala v bílém a černém spodním prádle. Probírala si své blonďaté vlasy a nebála se ani několika mokrých fotografií ve sprše.

VIDEO | Jak probíhalo focení kolekce Caroline Wozniacké

„Pro mě je důležité, aby se člověk ve spodním prádle cítil dobře, aby dobře vypadalo, aby sedělo k oblečení. A abyste se díky tomu mohli cítit sexy,“ řekla Woznická.

Tenistce udělalo radost, že na lemu kalhotek je její jméno. „Mám své jméno na kolekci spodního prádla. To je fantastické!“ směje se Wozniacká.

Před aparáty se Caroline Wozniacká ukazovala v bílém a černém spodním prádle. Probírala si své blonďaté vlasy a nebála se ani několika mokrých fotografií ve sprše.
Před aparáty se Caroline Wozniacká ukazovala v bílém a černém spodním prádle. Probírala si své  blonďaté vlasy a nebála se ani několika mokrých fotografií ve sprše.